Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Ha nincs pénzed magándokira...

"Ha nincs pénzed magándokira ne vállalj gyereket"-mit gondoltok erről? Engem ma támadtak le ezen az oldalon ezzel a mondattal. (Privibe kaptam)

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 12:54
1 2 3
 11/25 anonim ***** válasza:
9-es, úgy mondtam, általában, nem úgy hogy mindenkinél ez van, sajnos sok esetben tényleg ez van. Örülök ha nálatok nem (4-es, 8-as, 10-es voltam)
2014. febr. 5. 13:13
 12/25 anonim ***** válasza:
0%
5ösnek üzenem, nem azt mondtam, hogy felesleges az orvosi egyetem elvégzése, mert majd Isten elvégzi helyette a munkát, csak azt akartam nyomatékosítani, hogy a világ összes pénze sem húz ki a "csávából" ha az Istennek más terve van !!
2014. febr. 5. 13:13
 13/25 anonim ***** válasza:
100%
5-ös vagyok. Ebben nem értünk egyet, de vallási kérdésekbe inkább ne menjünk bele.
2014. febr. 5. 13:14
 14/25 anonim ***** válasza:
Nekem is volt magándokim aki nem ért vissza a szülésre,mert elment külföldre Húsvétkor,ettől függetlenül nekem fontos,hogy olyan dokim legyen akibe megbízom,én benne megbíztam amúgy is Ő volt az orvosom,és sajna felénk nem a legjobbak a kórházban az orvosok.Ezen az oldalon mindenért letámadják az embert,ne foglalkozz vele,szerencsétlennek nagyon alacsony az érzelmi intelligenciája,és nem stimmel valami az életében levezeti a feszültséget.
2014. febr. 5. 13:29
 15/25 anonim ***** válasza:
100%

Ez hülyeség...

Én ugyan fogadtam dokit, és magánrendelésre jártam. Sokkal kényelmesebb volt, mindent soron kívül intézett nekem, tehát kvázi a rendelkezésre állásért és a plusz kényelmi "szolgáltatások" miatt fizettem, nem is keveset!

Viszont, aki ezt nem igényli, vagy nem teheti meg, attól még a szükséges dolgokat miért ne tudná megadni a gyermekének?!

Hozzáteszem én is úgy gondoltam, hogy megpróbálom sztk alapon intézni, mert azt gondoltam, hogy elég borsos tb-t fizetek ahhoz, hogy ellássanak ingyen is, azonban a 12. heti kombinált vizsgálaton a doki hozzáállása kijózanított, hogy azért sajnos OTT, ha az ember azt szeretné, hogy ember számba vegyék, akkor nem elég a tb. Nyilván vannak kivételek, vannak ahol normálisan bánnak a nem fizető beteggel is, de sajnos nekem nagyon rossz tapasztalatom lett, flegma orvos, elmért értékek miatt téves eredmények, ami miatt egyből váltottunk és a hozzáállás máris merőben más volt...

2014. febr. 5. 13:34
 16/25 anonim ***** válasza:
100%
ezt mindenki maga dönti el, én sem fogok magándokihoz járni. Én speciel azért, mert szeretném azt az 1-2 százezret a babára és a lakásra költeni, és az itteni orvos elég normális. Különben meg ha nem leszek megelégedve, akármelyik héten bejelentkezhetek egy magánorvoshoz, nincs kikötve, hogy egy embernél kéne minden alkalommal megjelenni a terhesgondozáson. Szerintem ezen ne emészd magad :)
2014. febr. 5. 13:42
 17/25 anonim ***** válasza:
100%

13.08-asnak:

De hidd el nyugodtan, hogy a férjed orvosi végzettségének köszönhetően is másként bántak veled. mert ez mindenhol így van.

mi 3.babánkat várjuk, mindegyiknél ugyanannál a magándokinál voltam, idősebb, genetikus, szülész-nőgyógyász főorvos. Ha valamiért mennem kellett netán a sűrgősségire este mert volt hogy barnáztam és kérdezték : Van orvosa vagy nincs??jó gúnyosan, akkor én mondtam, hogy igen van és a nevét. Na ott mindenki kapkodott hogy szólnak neki várjak. csak úgy sürögtek forogtak....Ebben az esetben jó volt. Mindig elintézte hogy az NST.-nél ne várjak egy percet sem. Átkarolta a vállam, lekísért az Nst-re és mondta a csajnak hogy csinálja meg most nekem, ne várjon az anyuka.....

Alkalmanként a magánrendelőben:10.000 ft.-ot fizetünk, a szülésnél 50.000. Ez van, én nyugodtabb vagyok így, volt már rossz élményem kórházi nőgyógyásszal, úgy beszélt velem mint a kutyával, mondtam utána neki ki az orvosom (mert mondta hogy ha gond lenne menjek a dokimhoz és meg mondtam hogy jó akkor majd megyek és mondtam a nevét, na akkor már nagyon kedves lett, de akkor már mindegy volt...)

A 2.szülésem rohamos szülés volt, felkeltem és onnantól 50 percen belül megszültem mindennel együtt, nem ért be a dokim, ügyeletes 2 szülésznőnek szültem, egy doki összevarrt, nem mondom hogy nem voltak rendesek.

A privát üzenettel meg ne foglalkozz!!!

2014. febr. 5. 13:48
 18/25 anonim ***** válasza:
41%
Azt gondolom, hogy szerencsere nem sokan gondoljak ezt igy mert foleg kulfoldon mar kihalt volna az emberiseg. :)
2014. febr. 5. 13:51
 19/25 anonim ***** válasza:
Én már ezen az oldalon nem írok ki kérdést, mert annyi bunkó van itt (és akinek nem inge ne vegye magára), hogy elképesztő! Név és arc nélkül élik ki máson a frusztrációjukat! Próbálj meg nem foglalkozni vele, mert csak magadnak ártasz, ha pörögsz rajta!
2014. febr. 5. 14:07
 20/25 anonim ***** válasza:
Nem értek vele egyet.Nekünk lenne pénzünk magán dokira,mégsem fogadtunk.Én így láttam jónak.Ettöl függetlenül a baba semmiben nem szenved hiányt,világ életében meg lesz mindene.
2014. febr. 5. 14:21
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!