"Ha nincs pénzed magándokira ne vállalj gyereket"-mit gondoltok erről? Engem ma támadtak le ezen az oldalon ezzel a mondattal. (Privibe kaptam)
Ez hülyeség...
Én ugyan fogadtam dokit, és magánrendelésre jártam. Sokkal kényelmesebb volt, mindent soron kívül intézett nekem, tehát kvázi a rendelkezésre állásért és a plusz kényelmi "szolgáltatások" miatt fizettem, nem is keveset!
Viszont, aki ezt nem igényli, vagy nem teheti meg, attól még a szükséges dolgokat miért ne tudná megadni a gyermekének?!
Hozzáteszem én is úgy gondoltam, hogy megpróbálom sztk alapon intézni, mert azt gondoltam, hogy elég borsos tb-t fizetek ahhoz, hogy ellássanak ingyen is, azonban a 12. heti kombinált vizsgálaton a doki hozzáállása kijózanított, hogy azért sajnos OTT, ha az ember azt szeretné, hogy ember számba vegyék, akkor nem elég a tb. Nyilván vannak kivételek, vannak ahol normálisan bánnak a nem fizető beteggel is, de sajnos nekem nagyon rossz tapasztalatom lett, flegma orvos, elmért értékek miatt téves eredmények, ami miatt egyből váltottunk és a hozzáállás máris merőben más volt...
13.08-asnak:
De hidd el nyugodtan, hogy a férjed orvosi végzettségének köszönhetően is másként bántak veled. mert ez mindenhol így van.
mi 3.babánkat várjuk, mindegyiknél ugyanannál a magándokinál voltam, idősebb, genetikus, szülész-nőgyógyász főorvos. Ha valamiért mennem kellett netán a sűrgősségire este mert volt hogy barnáztam és kérdezték : Van orvosa vagy nincs??jó gúnyosan, akkor én mondtam, hogy igen van és a nevét. Na ott mindenki kapkodott hogy szólnak neki várjak. csak úgy sürögtek forogtak....Ebben az esetben jó volt. Mindig elintézte hogy az NST.-nél ne várjak egy percet sem. Átkarolta a vállam, lekísért az Nst-re és mondta a csajnak hogy csinálja meg most nekem, ne várjon az anyuka.....
Alkalmanként a magánrendelőben:10.000 ft.-ot fizetünk, a szülésnél 50.000. Ez van, én nyugodtabb vagyok így, volt már rossz élményem kórházi nőgyógyásszal, úgy beszélt velem mint a kutyával, mondtam utána neki ki az orvosom (mert mondta hogy ha gond lenne menjek a dokimhoz és meg mondtam hogy jó akkor majd megyek és mondtam a nevét, na akkor már nagyon kedves lett, de akkor már mindegy volt...)
A 2.szülésem rohamos szülés volt, felkeltem és onnantól 50 percen belül megszültem mindennel együtt, nem ért be a dokim, ügyeletes 2 szülésznőnek szültem, egy doki összevarrt, nem mondom hogy nem voltak rendesek.
A privát üzenettel meg ne foglalkozz!!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!