Kezdőoldal » Gyerekvállalás, nevelés » Egyéb kérdések » "Ha nincs pénzed magándokira...

"Ha nincs pénzed magándokira ne vállalj gyereket"-mit gondoltok erről? Engem ma támadtak le ezen az oldalon ezzel a mondattal. (Privibe kaptam)

Figyelt kérdés
2014. febr. 5. 12:54
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
100%
negatív tapasztalataim alapján én biztosan magándokihoz mennék. Hogy valaki ezt privibe ezt küldözgeti, annak meg megmondanám a véleményem. Mindenki saját maga dönti el, hogy kihez jár, kiben bízik meg.
2014. febr. 5. 14:23
 22/25 anonim ***** válasza:

Én is sztk-ba jártam, mindig ugyanahhoz a dokihoz. Teljesen meg voltam vele elégedve, nem hinném, hogy aki fizetett neki, különb ellátást kapott volna.

A szülésemmel sem volt semmi probléma, ott is mindenki korrekt volt, 3 ágyas szobát kaptam, és nem fizettem senkinek egy fillért sem!

2014. febr. 5. 14:33
 23/25 anonim ***** válasza:
70%

Van fogadott orvosom. Minden alkalommal, amikor a terhesgondozóba kell mennem (vérvétel, eredmény, táppénz), hálát adok az égnek, hogy megengedhetjük magunknak a magánorvost. Tömve a váróterem, ülni sem lehet mindig, a rengeteg igénytelen nőtől a gyomrom felfordul, pláne ha épp mellém ül le, és nem tudom eldönteni, hogy a trágyaszag most a cipőjéről jön le, vagy urambocsá' "máshonnan"(tudjátok kikről beszélek). Hozzá kell tennem, hogy ez mind az ország észak-nyugati részén van, ahol azért szerencsésebb a néprajzi elosztás.

Én plusz szolgáltatásokért fizetek. Ez nyilván való. A választott orvosomról csak szuperlatívuszokban tudok beszélni, pedig megvan a sajátos kis modora, amit viszont vannak, akik nem tűrnek el. Nála jobb szakembert nem ismerek. Az orvosi szobája nem a legmodernebb, sőt a várója sem most lett felújítva, sőt előfordul, hogy órákat kell várni, mire sorra kerül az ember, mégis megéri. Miért? Mert ahogy leülök vele szembe, érzem, hogy most csak a baba és az én egészségem a legfontosabb. Szinte már szemérmetlenül alapos, és rendkívül lelkiismeretes orvos. Ha érezheti magát biztonságban egy kismama, hát én abban vagyok. Bármikor, a nap bármely szakaszában hívhatom. (Ha csörög a telefonja, már kapja is fel, nem érdekli, hogy épp ki ül a vizsgálóasztalon, ami a másik szemszögből lehet kissé sértő, de milyen jó érzés, hogy bármikor rendelkezésre áll, ha kell).

Sokan járnak hozzá, ami megint csak jelent valamit, pedig nem is ultrahangozik.

Fél óránál előbb nem tudok tőle "meglógni", de már olyan is volt, hogy másfél óráig bent voltam. Ha soron kívül megyek valami nyavalya miatt, sosem kér pénzt. És ami a legnagyszerűbb, hogy szülésnél annyit adok, amennyit gondolok. Szóval én ezért járok magánorvoshoz.

A kérdésre is válaszolva, abszolút badarság a fenti állítás. Elhiszem, hogy vannak, akik megengedhetnék magunknak a magándokit, mégsem teszik elvi okokra hivatkozva, amit teljesen elfogadok. De azt értsétek meg, hogy egy magánrendelőben az ember plusz szolgáltatásokat kap, ami sajnos nem tartozik bele a tb ellátásba, tehát nem azért fizetünk, amit máshol ingyen megkapnánk.

2014. febr. 5. 14:35
 24/25 anonim ***** válasza:
én csak akkor fogok másodikat vállalni ha meg tudom fizetni ismét a dokit. De ettől meg más azt csinál amit akar.
2014. febr. 5. 21:03
 25/25 anonim ***** válasza:

" Mert ahogy leülök vele

szembe, érzem, hogy most csak a

baba és az én egészségem a

legfontosabb."

...no meg a pénztárcád. ;)

2015. szept. 22. 09:04
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!