Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Nyalás közben elaludt. Ti mit gondoltok erről? Történt már veletek ilyen?
Figyelt kérdés
Azóta nem térek magamhoz. Szerintem nagyon durva.2014. ápr. 4. 15:39
1/18 anonim válasza:
Ezt úgy érted, hogy te nyaltad a barátnődet, ő meg elaludt?
2/18 anonim válasza:
Nekem olyan volt h dugás közbe mondta h fáradt előtte :D meg h majd törölgessem meg neki utána.
3/18 Turismo válasza:
Ez szerintem eléggé kiábrándító. Nekem biztos lekonyult volna egyből és egész nap nem állt volna fel. :D
4/18 anonim válasza:
Ennél már csak az lenne durvább ha mindketten bealudnátok.
5/18 anonim válasza:
A fordítottja történt (én vagyok a nő, és a párom aludt el kézimunka közben). Én is nagyon durvának találtam. Azóta a saját bőrömön megtapasztaltam, hogy lehet eléggé fáradtnak lenni olykor ahhoz, hogy elaludjon szexuális helyzetben az ember, de konkrétan ennyire benne a dologban még nem történt meg velem, ha fáradt vagyok, akkor korábban elalszom.
6/18 anonim válasza:
Hááát, bocs hogy ezt mondom, de ennél élesebb kritika nem létezik. Valamit nagyon nem jól csináltál, ha annyira unta... még akkor is, ha fáradt volt...
7/18 anonim válasza:
Szerintem nem feltétlen jelenti azt h te voltál a béna.
8/18 anonim válasza:
Hát, én még életemben nem hallottam ilyet. Én nő létemre elképzelni nem tudom ezt, hiszen ha engem nyal a partnerem ugy fel vagyok izgulva, hogy sokmindent tudnék csinálni de aludni azt biztos nem. Olyankor fel van hevülve a testem, égek a vágytól hogy megdugjon végre....hogy lehet elaludni közben?.....furcsa....
9/18 anonim válasza:
Minek szexeltek (+előjáték), ha nem vagytok mindketten teljesen ráhangolódva? Komolyan, már egyesek csak megszokásból csinálják, anélkül, hogy élveznék?
10/18 A kérdező kommentje:
Én vagyok a nő és a párom aludt el nyalás közben. Nem érzem magam hibásnak, de nagyon durvának érzem a dolgot. Tudom hogy fáradt volt
2014. ápr. 4. 15:49
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!