Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem megalázott nagyon de én szeretném visszakapni. Mit csináljak?
Figyelt kérdés
lefeküdt egy ''barátnőmmel'' meg hazudozott de én akkor is szeretem és vissza akarom kapni viszont most nem beszélünk..felhívjam vagy mit csináljak??nem bírom nélküle.ez van...2014. ápr. 3. 01:45
31/34 anonim válasza:
Milyen gorenyek vagytok, hogy nehany balf#sz miatt, az egesz ferfi nemet elitelitek. Ha veszek en is nehany ilyen felresikerult not, jogosan elitelhetnem a nemeteket?! Nem! Csak lesulyednek a szitetekre, es semmi hasznom nem lenne belole.
32/34 A kérdező kommentje:
ok.
2014. ápr. 4. 18:31
33/34 anonim válasza:
Nincs igazad kerdezo! No vagyok, nagyon tudok szeretni, de nincs az az isten, h en igy megalazkodjak valakinek, aki megalazott es becsapott. Soha hallani sem akarnek rola. Valami hasonlo ex kijutott nekem is...
34/34 A kérdező kommentje:
Lehiggadva mar tudom ezt egyenlore buiztosan nem bocsatom meg.hogy mit hoz a jovo azt pedig senki se tudja elore.Koszonom mindenkinek a normalis valaszokat!
2014. ápr. 5. 05:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!