Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem megalázott nagyon de én szeretném visszakapni. Mit csináljak?
jokis barátnőid vannak:)emberek barátjáról...?v hogyis van ez az indián közmondás?:)(szerintem a tehibád,elkerülhetted volna)
jo hat megdugta mostmár mindeggy,mond neki h ha visszajön 3 asba is bennevagy :)ne hagyd ha szereted,ezen nevetni fogtok 20 évmulva.
"te férfi vagy nem tudod mi az hogy szívből szeretni"
-.-
hányszor jártam énis így.csak szerinte ma te hibád.ha a barátnőd egy ku rva minek engedted a férjed közelébe.
neked is jóészakát
Ki mondta, hogy a férje ?:D
Akármilyen nehéz, ne hivd fel. Ő nem szeret téged ez egyértelmű.
nem engedtem a nemférjem közelébe.velem ez először fordult elő de az én hibám..akkor ha veled ez már 'hányszor' előfordult szerintem akkor az inkább a te hibád mint ez ami most velem..életembe először..de lényegtelen..pici az agyad sajnos.jóéjt.
de én nem bírom nélküleeeeeeeee.keressem fel személyesen vagy hívjam fel vagy mit csináljak ez volt a kérdésem..
Neked pici az agyad.
Keresni?? ezek után? Nem csak ő alázott meg, ezzel te is lealázod magam. Jaa... hogy már nincs hova lealázni..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!