Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van meg eselyem visszakapni?

Figyelt kérdés

20 eves vagyok, lany. A volt parom 21. O volt az elso kapcsolatom, nagyon szerettuk egymast. Kulfoldon elunk, mindkettonknek nehez, de neki sokkal nehezebb. Egyedul kell fenntartani magat, fizeti a foskolajat, lakbert, kocsit, raadasul meg haza is kuldi a penzt, hogy a csaladjanak segitsen.

Azt mondta, hogy mellettem raebredt, hogy rengeteg hiba es problema van az eleteben, amitol nem lehet boldog, amig meg nem oldja. Raadasul idonk is alig jutott egymasra, este tudtunk csak talalkozni 11 oratol hajnalig. Ettol mindketten kikeszultunk.

Tobbszor kiborultam, mihelyt ereztem, hogy valami nem okes. Mar harom honapja, hogy szakitottunk, de gyakran beszelunk. A suliban meg mindig leallunk beszelgetni. Minden alkalommal elveszunk egymas tekinteteben, akkor ugy erzem, hogy minden a regi. Akar hanyszor mondtam neki, hogy jojjon vissza, mondta, hogy nem akar olyat megigerni amit nem tud megtartani. Meg magaban sem biztos, abban sem, hogy itt akar e maradni.

Amikor elbucsuzunk, egymas utan nezunk.

Erzem, hogy meg mindig kedvel, es amiota nyugodtabb hangnemben tarsalgunk, nem sirok, nem akadok ki, o is mashogy all hozzam. Mar fel sem merem hozni, hogy jojjon vissza hozzam...

De nagyon szeretem, es faj ha talalkozok vele, latom, de nem tudnam elviselni, ha nem latnam...

Szerintetek mit tegyek?

Van esely az ujrakezdesre?

Ismerkednek masokkal, de tenyleg... o volt a legjobb... Igaz, o volt az elso baratom, de olyan ertekeket hordozott legbelul, ami mindennel fontosabb szamomra.

Nem tudom, hogy miben remenykedjek...

2013. szept. 13. 21:37
 1/3 anonim ***** válasza:
Rövidebben nem megy?
2013. szept. 13. 21:38
 2/3 anonim ***** válasza:
Várj egy kicsit, adj neki idõt gondolkodni! Ha egymásnak vagytok rendelve, akkor vissza fogtok találni egymáshoz!
2013. szept. 13. 21:45
 3/3 anonim ***** válasza:

Én is azt mondom hogy várj.

És ne add fel a reményt, mert szerintem ez az eset menthető. Ha ti egy pár vagytok, a sors majd úgy alakítja a dolgaitokat, hogy újra együtt legyetek. Ne aggódj.

Kitartást és sok türelmet! :)

2013. szept. 14. 00:00

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!