Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem visszakapni?
5 éve szakítottatok és neki 3éve van barátnője. Nem olyan biztos az, hogy ugyanarra gondoltatok, az is lehet, hogy egyszerűen jól érezte magát veled. A kapcsolatotok okkal ért véget, nem is tartottátok a kapcsolatot.
Gondolj bele abba is, hogy azóta mindketten változtatok és lehet sőt szinte biztos, hogy már nem pont ugyanolyan, mint amikor ti együtt voltatok és lehet nem is éreznéd jól magad mellett.
Ha 3éve ugyanazzal a lánnyal van együtt biztos, hogy vannak érzései iránta. Biztos vagyok benne, hogy az idő neki is megszépítette az emlékeket és jól esik neki, hogy találkozhattok meg ilyesmi, de gondolj bele abba is, hogy neki van más és nem biztos, hogy működne az úgy, hogy otthagyja a másik lányt és visszamegy hozzád.
Gondolnod kellene a másik lányra is, akinek éppen el akarod venni a barátját. Ha te lennél hasonló helyzetben gondolom kicsit padlóra vágna a dolog.
Velem is előfordult, hogy az első barátomra gondoltam és arra, hogy milyen lenne, ha nem szakítottunk volna és még mindig együtt lennénk, mert eddig ő volt a legragaszkodóbb stb. Az idő megszépíti az emlékeket, elfelejted a rossz dolgokat. Szerintem semmiképp ne akarj a fiú és a mostani barátnője közé állni, legyél türelmes, ha összejössztök jó, ha meg nem akkor örülj annak, hogy legalább barátok vagytok.
A barátnőm szülei 10 év után újraházasodtak.
A szomszédom mikor elvált a férjétől a város másik részébe költözött,később,ők mesélték nevetve,visszaköltözött mégis egy utcába a volt férjével,most meg már együtt élnek öregkorukban megint,szóval bármi lehet.
Valóban vissza akarod kapni, mert szereted, és kell neked, vele akarsz lenni, vagy csak be akarod bizonyítani magadnak, hogy szét tudod verni a 3 éves kapcsolatát, és te vagy a jobb nő?
Ha az első, akkor az lenne a normális, ha addig csak baráti viszonyt folytatnál a sráccal, míg nem szakít a barátnőjével, mert ez mindenkinek jobb lenne (neked is).
" Én a barátnője helyében tuti féltékeny lennék... " (most tuti le leszek pontozva).. Én a barátnője helyében kikaparnám a szemedet, és elterjeszteném rólad, mekkora cafka vagy... :))
ezt így nem lehet tudni
mivel a barátnője nincs vele, ezért Veled van és ez tetszik neki
viszont nem tudod, hogy érez iránta, majd idővel kiderül, ezt nem leehet innen tudni, jön a vizsgaidőszak már otthon lesz, messze is lesztek egymástól, utána szünet, két esélyes N
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!