Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van esélyem visszakapni?
Körübelül 3 hét alatt 3 lánnyal jártam:S 3 hónapja jöttem össze egy lánnyal.. jól megvoltunk .. még 3 hete nem találkoztam egy másikkal..aztán vele jöttem össze:S
vele egy hétig jártam,utánna a elsö lány osztálytársával kavartam... utánna vele isszakitottam és visszamentem a legelsöhöz:S de rájöttem hogy én a barátnöjét szeretem(3. lányt) no most micsináljak? mert elég zavaros minden:S
elsö lánnyal komolyabb kapcsolatom volt... a másodikat nem szerettem csak ö hitte hogy járunk....
a 3... ö vele valamiért vége lett:S összejöttem az elsövel:S de tudom.és érzem hogy a 3. kellOo
azt sem tudod még mit akarsz..most azt mondod tudod melyik lány kell, de lehet ismét belép a következő..
ismerős helyzet, én is áldozata voltam egy ilyen srácnak.. tudd meg nem volt valami jó érzés mikor úgy tudtam minden rendben, főleg hogy ő volt aki programokat szervezett, hívott ide-oda s majd egy telefon hívás után szinte tapintható volt, hogy eldöntötte: nem szeretné folytatni.
másnap így is történt:leadta a rizsát, és belefűzte, hogy most jó ideig nélkülözi a lányokat, mert szinte nem is tudja, mit akar igazán..
rá egy hétre fc-re kiírva: "..napról-napra jobban szeretlek.. "
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!