Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Voguelilias kérdése:

Van esélyem visszakapni?

Figyelt kérdés
14 hónapot együtt voltunk a barátommal és az utóbbi időben már nem volt túl jó a kapcsolatunk mert sokszor szóvátettem hogy nemtudja megmondani hogy mikor találkozunk és általában csak azt a választ kaptam, hogy nemtudom hogy mikor. Én mindent megcsináltam neki és úgy hogy az jó legyen persze neki. Tudom ez nagy hiba volt. Hétfőn szakítottunk és akkor azt mondta, hogy nem akar változni ő élni akar és abba beletartoznak a nők is. Meg nem akar kapcsolatot DE nem jó ez így neki mert sok szép emlék köt hozzám és szeret és kötődik hozzám de a szerelem az már elmúlt. Mit tehetnék hogy rájöjjön, hogy neki esetleg rám van szüksége és nem az állandó cserélgetett nőkre.?? Nagyon elvagyok keseredve mert én nagyon szeretem őt, és nem szeretnék nélküle vagy mással élni.
2009. márc. 26. 15:08
 1/3 anonim válasza:
100%

Szia Kedves!

Ne szomorkodj!!

Adj neki időt, neked jobban fog fájni,de ne találkozz vele egy darabig.

Akkor rájön,mit akar igazán. De ha csak emberileg szeret már ,akkor Te is jobban jársz ha elengeded,mert új dolgokat kell megtapasztalnotok mind kettőtöknek!!

Jobb ha hagyod és nem erőltetsz semmit!!

Fel a fejjel!!

Üdv : Angyal

2009. márc. 26. 15:21
 2/3 anonim ***** válasza:

Semmit sem tehetsz. Engem is a kalandokért hagytak el, azzal a címszóval, hogy nem kell barátnő, egyedül akarok lenni...Ehhez képest társkeresőkön "hirdeti" magát...A nem tudom, mikor talizunk, talizunk-e, azt jelenti magyarra fordítva, hogy nem talizunk, nem szeretlek...

Hidd el, az ilyen felfogással nem lehet mit kezdeni. Én megpróbáltam a fejével beszélni, érveket felhozni...Semmi nem hatott...Ha dugni akar, akkor dugni fog és nincs szüksége érzelmekre...

2009. márc. 26. 15:26
 3/3 A kérdező kommentje:
Ebben teljesen igazad van, csak én meg teljesen odavagyok érte és rohadtul fáj azt elkönyvelni, hogy többé nincsenek közös élmények. Szüleim és a nővérem is azt mondta, hogy fog ő még keresni mert önző és ha fáj neki vagy ha hiányzom neki akkor majd keres csak félek, hogy ez már akkor lesz amikor már én nem akarom őt. Persze akkor már nem fog fájni de most mindent megadnék hogy vissza jöjjön és végre tényleg boldogok legyünk.
2009. márc. 26. 15:26

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!