Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Megalazott elkuldott en konyorogtem neki? Lanyok tettetek mar ilyet?
Figyelt kérdés
Annyira szarul vagyok. Tavkapcsolatba elnenk de szuleim eptiltottak tollte ezert nalla lakok. Ma volt egy durva veszekedesunk es o szakitott durva vplt en sortam konyorogtem neki. Itt vagyok meg de soha eletemben ennyire megalazva nem ereztem magam2013. okt. 23. 18:28
1/10 anonim válasza:
Min vesztetek össze? Mit mondott?
3/10 anonim válasza:
Nem. Sosem könyörögtem egyetlen férfinek sem és nem is volt és nem is lesz ilyen.
5/10 anonim válasza:
Hát a nyelvtan tanárodat te is megalázod.
6/10 A kérdező kommentje:
Gyorsan irtam bocsanat. Mar felnottek vagyunk. Kertem tolle egy szivesseget es nem tette meg
2013. okt. 23. 18:34
7/10 anonim válasza:
Igen és élveztem is. Amikor pasi esőben könyörgött az ajtóm előtt, én meg rákiabáltam na most húzol el mert jönnek a zsaruk és bevisznek te barom.
8/10 anonim válasza:
Felnőttek vagytok, de a szüleid eltiltottak tőle?
9/10 anonim válasza:
Lánynak könyörögni!? Pfejjj
Sajnos a lányok ezt élvezik, hogy a lelkizős srácokon keresztültaposhatnak.
Mielőtt kiválasztod a lányt, győződj meg róla normális-e!
Lánynak könyörögni SZIGORÚAN TILOS!
10/10 anonim válasza:
mi volt az a szívesség? szexuális?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!