Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Most megalázott engem ennyire?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Most megalázott engem ennyire? De miért?

Figyelt kérdés

Behülyített hogy "fontos vagy nekem, hiányzol nekem mindig" de amúgy alig törődött velem. 3 hónapig ment ez így. Egyszer csak eltűnt, 3 hétig nem találkoztunk. De azért ha kerestem mindig mondott valami kifogást hogy ezért meg ezért én meg elhittem hogy jaj szegény... Aztán egyszer bepöccentem mikor megtudtam hogy a haverjaival tök jól elvan, és felhívtam hogy most mi bajod lett? Erre elkezdi hogy én vagyok mindenért a hibás, meg neki nincs kedve egy ilyen hisztis csajhoz. Akkor bocsánatot kértem ÉN hogy oké nem kellene nyafognom, de azt meg nem fogadta el és nem áll velem szóba. Kerestem még hogy beszéljük meg békülünk ki, de esze ágában sincs csak flegmázik.

Most miért ilyen? Én mindig megértő voltam vele, kedves stb. Erre ilyen velem...

2013. jún. 1. 14:22
 1/9 anonim ***** válasza:
Mert teheti. Akármit csinál, még mindig te tepersz utána. Szerintem ki kéne radíroznod az életedből ezt a pasit.
2013. jún. 1. 14:25
 2/9 anonim ***** válasza:
Tudja,hogy oda vagy érte,akármilyen is,és visszaél a helyzettel.Sajnos vannak ilyen emberek.
 3/9 anonim ***** válasza:

Azért mert nem szeret és a leggerinctelenebb módját választja a szakításnak. Eléri, hogy te szakíts!! Szerint miért nem bocsát meg? Adtál neki egy tökéletes indokot. Valamiért bocsánatot kértél(lényegtelen hogy ki volt a hibás) és ő most nem bocsát meg, ez feljogosítja arra, hogy látni sem akar, nem akar beszélni.

Nem szeret téged, csak gyáva elég állni, hogy megmondja neked.

Ezt velem is eljátszották már mikor 15 körül lehettem.

22N

4/9 anonim ***** válasza:
Velem is ugyanez történt a mai napig húzná előttem a megbocsátás újrakezdés mézes madzagját ha hagynám. Töröld ki a fenébe, nem szeret.
2013. jún. 1. 14:37
 5/9 anonim ***** válasza:

Ha látja hogy szuperül elvagy nélküle még lehet megkeres. Bulizgass sok pasival tegyél ki szexi képeket lássa, hogy boldog kivirultál nélküle.

Azzal, hogy megalázod magad könyörögsz és futsz utána a maradék tisztelet is elvész belőle feléd. Ezzel lehet eljátszani a maradék esélyeket, itt követik el a lányok a hibát. Nem szabad futni utána. Hagyni kell!! Légy türelmes.

Itt most kell irni egy szép búcsúlevelet és lelépni az életéből. Ne tiltsd le ne töröld hisz az új vidám képeidet kell, hogy lássa de állj le mindenféle kontakktal feléje. A telefonszámát töröld is ki. Gondolkozzon csak mit vesztett. Ha vissza akar kapni úgyis megkeres ha nem akkor nem érdemes rá vesztegetned a drága idődet.

2013. jún. 1. 14:42
 6/9 anonim ***** válasza:
Gondolom, szakítani akart anélkül, hogy vállalná a felelősséget. Légy te a hibás.
2013. jún. 1. 15:26
 7/9 anonim ***** válasza:
Szerintem kezdettől fogva csak szexelni akart és nem lennék a helyedben biztos benne, hogy abban a pár hónapban nem volt mással. Ne keresd többet, ne csinálj magadból hülyét! Voltam ilyen helyzetben, mint te és tudom, hogy rossz de ez a megoldás.
2013. jún. 1. 16:09
 8/9 A kérdező kommentje:

Nem keresem már, facen meg letiltott és letörölt ő....

Amúgy igen esélyes hogy csak szexelni akart. De basszus miért? Miért nem érezte úgy hogy kapcsolatot akar velem? Én rendes voltam vele, normális ez meg ilyen...Egyébként más csajokkal is próbálkozott.

2013. jún. 2. 08:44
 9/9 anonim ***** válasza:

Ez a törlés és tiltás dolog eléggé gerinctelen húzás.Egy gyáva féreg,hogy nem mer eléd állni és megmondani a szemedbe,hogy vége.

Miért,miért?Mert ilyen típus,vagy mert nem fogtad meg annyira,hogy kapcsolatot akarjon veled.

2013. jún. 2. 11:01

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!