Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem akar, vagy csak játszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem akar, vagy csak játszik?

Figyelt kérdés

A teljes story :

Minden úgy indult, hogy barátság extrákkal..

Persze ez nem működik ... Nekem nem megy. De nem tudom, ő mit érez. Olyanokat ír, hogy kellek neki, aludjak vele, meg nem enged el olyan könnyen meg hogy sose felejt el.. Ha más oldalán lát, akkor az nem tetszik neki...

De nem kapar értem...

Ez egyoldalú érzelem, vagy van esély rá, hogy szeret ???

2013. jún. 1. 12:42
1 2 3
 1/27 anonim ***** válasza:
Ennyire naív nem lehetsz... ezeket azért mondja, hogy folytatódjon ez a szánalmas "barátság extrákkal" dolog.
2013. jún. 1. 12:45
 2/27 anonim ***** válasza:
Jó eséllyel szeret.
2013. jún. 1. 12:45
 3/27 anonim ***** válasza:

Te vagy a hülye, hogy belementél ilyenbe.

Anyukám hidd el, csak a puncid kell neki.

2013. jún. 1. 12:46
 4/27 anonim válasza:
Valószínűleg szeret. Ilyen kapcsolatban simán előfordul,hogy az egyik fél többet akar,vagy mindketten. Szerintem valami elkezdődött nála,ragadd meg az alkalmat,és találkozz vele minél többször,akkor majd kiderül!
2013. jún. 1. 12:47
 5/27 anonim ***** válasza:
Szerintem csak dugni akar..
2013. jún. 1. 12:56
 6/27 anonim ***** válasza:
Hány évesek vagytok?
2013. jún. 1. 12:57
 7/27 A kérdező kommentje:

Szóval játszik velem ?

Hagynom kellene a francba az egészet ?

2013. jún. 1. 13:01
 8/27 anonim ***** válasza:
Szerintem nem csak szexet akar,akkor nem írna ilyeneket.Vagy keresne mást.Nem tudja mit érzel iránta,ezért is lehet,hogy nem kapar.Lehet ugyanazt gondolja,mint te róla.
2013. jún. 1. 13:02
 9/27 anonim ***** válasza:
8-as: Te is nagyon naiv vagy. Pont azért ír ilyet, hogy behülyítse a kérdezőt.
2013. jún. 1. 13:02
 10/27 anonim ***** válasza:

Velem is pontosan hasonló a helyzet, a legjobb barátjának tart a csaj, de közben meg smároltunk még sincs több mert nem tudom mit akar, néha úgy állítja be, hogy csak barátok.

Szóval szerintem üljetek le beszéljétek meg az egészet. Kérdez rá mit szeretne tőled.

2013. jún. 1. 13:06
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!