Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Engem akar, vagy csak játszik?
A teljes story :
Minden úgy indult, hogy barátság extrákkal..
Persze ez nem működik ... Nekem nem megy. De nem tudom, ő mit érez. Olyanokat ír, hogy kellek neki, aludjak vele, meg nem enged el olyan könnyen meg hogy sose felejt el.. Ha más oldalán lát, akkor az nem tetszik neki...
De nem kapar értem...
Ez egyoldalú érzelem, vagy van esély rá, hogy szeret ???
Félek a válaszától.
Azt írta, nem akarja mással a dolgot, velem akarja..
Meg hogy ehhez nagyon nagy bizalom kell, s bennem bízik...
Van mikor minden nap beszélünk.. és volt már olyan is, hogy egy héten keresztül nem is beszéltünk..
Idén harmadik éve, hogy ismerjük egymást.
Nem az a hazudós fajta gyerek, őszinte, így jellemezném.
17 éves ő is, és én is.
AZÉRT MERT FÉRFI VAGYOK ÉS TUDOM HOGY A FARKAMON KERESZTÜL GONDOLKODOM.
Illetve általában az emberek többsége nem azt nézi, hogy mi a jó a másiknak, és mit érez, hanem azt, hogy neki legyen a jó.
Ebben az esetben puncit húzni a farkára, mert van egy olyan butus kis csajszi, aki hagyja egy olyan pasinak, aki még kapcsolatban sincs vele.
Az a pasi meg elmondja a környezetében, és aztán csodálkozni fogsz, hogy nem találsz magadnak normális párt.
Én sem adnám össze magam olyan csajjal, aki belemegy ilyen hülyeségekbe.
Jesszus 17?? Azt hittem 25 körül vagytok... Nem vagy te egy kicsit fiatal az ilyenfajta kapcsolatokhoz?
Egyébként ha 17 éves, akkor lehet hogy még komolyan is gondolja..mármint tényleg érez valamit. A helyedben megbeszélném vele.
Ha 25 körül lennétek, akkor meg inkább azt mondom, hogy rólad sokkal könnyebben dumálja le a bugyit újra és újra, minthogy keres magának egy új dugópajtit.
Három év az nem kevés idő.Azóta járogattok össze?
Én is azt hittem,hogy minimum 20 év felettiek lehettek.
Mit számít a kor ??
A mai világban a 12 évesek előbb szopnak, mint csókolóznak ..!
Az óvodában előbb lesz óvszer a jele, mint bögre!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!