Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Engem akar, vagy csak játszik?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Engem akar, vagy csak játszik?

Figyelt kérdés

A teljes story :

Minden úgy indult, hogy barátság extrákkal..

Persze ez nem működik ... Nekem nem megy. De nem tudom, ő mit érez. Olyanokat ír, hogy kellek neki, aludjak vele, meg nem enged el olyan könnyen meg hogy sose felejt el.. Ha más oldalán lát, akkor az nem tetszik neki...

De nem kapar értem...

Ez egyoldalú érzelem, vagy van esély rá, hogy szeret ???

2013. jún. 1. 12:42
1 2 3
 21/27 anonim ***** válasza:

És szerinted normális, hogy 12 évesen már szopnak? Pont annyira nem normális, mint az, hogy egy 17 éves fruskának szexkapcsolata van.

Persze egészségedre, azt csinálsz magaddal amit akarsz, egyszerűen csak meglepődtünk. Na meg nem kell nekünk esni, mert attól még hogy meglepődtünk, ugyanúgy leírtuk, hogy mit gondolunk, mit csinál a srác.

2013. jún. 1. 13:48
 22/27 A kérdező kommentje:

nem nem normális.! azért jegyeztem meg. de egy 17 és egy 12éves közt akad pár év különbség..

Csak ezzel a fiúval vállaltam be a szitut, és ő lenne az első..fruska.. azért köszönöm.

2013. jún. 1. 13:50
 23/27 anonim ***** válasza:

Igen, persze, van különbség 12 és 17 éves között. Senki sem állította.

De ahogy nem normális, hogy egy 12 éves szexuális életet él, úgy az sem normális, ha egy 17 éves lánynak szexkapcsolata van. Bár látszik, hogy neked ez így nem megy, ami igazából jó is.

Azért ahhoz, hogy valakinek ilyen jellegű kapcsolata legyen, kell hozzá egy háttér. És egy kamasznál ez még nagyon nem normális.

2013. jún. 1. 13:56
 24/27 anonim ***** válasza:
elcsábít, jól csinálja tudja hogy a csajoknak érzelem is kell a vonzalomhoz
2013. jún. 1. 15:01
 25/27 anonim válasza:
Ja,ezen én is csodálkozom,olyan 23-27 év közöttire tippeltem. Nekem ilyen "extrás barátságom" 26 évesen volt,és utána későbbiekben komolyat akart a srác,csak én tiltakoztam,mert az illetőt még általános iskolás koromból ismertem,és éveken keresztül szinte mindennap láttam.Nem tudtam vele elképzelni komoly kapcsolatot...
2013. jún. 1. 19:13
 26/27 A kérdező kommentje:
Tudattam vele, hogy számomra érzelmek nélkül nem fog menni.. azóta nem jelentkezik..ez normális??
2013. jún. 1. 21:14
 27/27 anonim ***** válasza:

Lehet meglepődött,és most rágódik a dolgon.

De én személy szerint nem tekinteném túl jó jelnek.

2013. jún. 1. 21:57
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!