Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Az exem megalázott nagyon de...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Az exem megalázott nagyon de én szeretném visszakapni. Mit csináljak?

Figyelt kérdés
lefeküdt egy ''barátnőmmel'' meg hazudozott de én akkor is szeretem és vissza akarom kapni viszont most nem beszélünk..felhívjam vagy mit csináljak??nem bírom nélküle.ez van...
2014. ápr. 3. 01:45
1 2 3 4
 21/34 anonim ***** válasza:

Na , akkor ha olyan okos és tapasztalt vagy, mond el már légyszi mit kellett volna másképp csinálnom, hogy abból a baromból, bocsánat "férfiből" igaz szerelmet váltsak ki?

Könnyen ír az, aki még nem csalódott...

2014. ápr. 3. 13:56
 22/34 anonim ***** válasza:
100%

Hatalmasat csalódtam az évek során, sokszor bántottak meg, mégis tudom, hogy a férfiak is tudnak szívből szeretni. Pl. a mostani barátom... soha ember nem szeretett szerintem senkit jobban, mint amennyire ő szeret engem!

Attól még, hogy a ti bunkó állat kanotok képtelen titeket szeretni, még nem lesz minden férfi ilyen! Sok ugyanolyan szemét nő is van.

2014. ápr. 3. 14:38
 23/34 anonim ***** válasza:
11%

Azta, de jó neked... kíváncsi vagyok, hogy meddig . :)

Mindegy, nekem írhatsz bármit, nekem akkor is az a véleményem. A férfiak nagy része egy szemét állat, akik csak a farkukat részesítik előnyben, és nem hagynának ki egy ingyen menetet, akárkiről is legyen szó. Ezt látom, tapasztalom személyesen, a környezetemben lévő "rendes" család apukáktól kezdve, a kis álszent "éncsaktégedszeretlek" tizenéves pasikig.

2014. ápr. 3. 15:24
 24/34 anonim ***** válasza:
92%
Szerintem meg egy rosszindulatú p.icsa vagy.
2014. ápr. 3. 15:28
 25/34 anonim ***** válasza:
hagyd a pic..ába ha szeret nem csal meg ha nem szeret akkor hagyjon el utána azzal kurel akivel akar .....
2014. ápr. 3. 19:22
 26/34 anonim ***** válasza:
na mit lett?
2014. ápr. 3. 21:09
 27/34 A kérdező kommentje:
gratulálok mindenkinek aki meg tud ítélni 10mondat alapján.nagyon irigyellek titeket hisz én sajnos évek alatt se tudom kiismerni az embereket.aki támad az valószínűleg olyan állapotba amilyenbe én voltam az elmúlt 3napba még sose volt mert akkor tisztába lenne vele hogy az ember ilyenkor min megy át duplán hátba szúrást érez azt hiszi elviselhetetlen az egész hogy mindjárt megőrül és még órákig sorolhatnám.nyugtatót szedek most attól kicsit sikerült lehiggadnom.szóval biztos van pasi aki tud szívből szeretni sajnos én még 1 ilyennel se találkoztam de biztos van úgy gondolom egy ilyen 'élmény' után a férfiakszemeteknemtudnakszeretnimindugyanolyan állapot eléggé természetes.ismétlem aki élt már át ilyet tudja miről beszéltem és biztos vagyok benne hogy mindenki így reagálna az eset után pár nappal.aki pedig nem élt át ilyet (vagy már elfelejtette hogy akkor ő mit érzett) az most itt okoskodott hogy milyen hülye vagyok.
2014. ápr. 4. 00:04
 28/34 A kérdező kommentje:
találkozni fogunk egyébként és megbeszéljük.de nem fogom ezt megbocsátani neki kicsit józanabb fejjel már rájöttem hogy aki ilyen az ilyen is marad sajnos.....
2014. ápr. 4. 00:05
 29/34 anonim ***** válasza:
42%

"aki támad az valószínűleg olyan állapotba amilyenbe én voltam az elmúlt 3napba még sose volt mert akkor tisztába lenne vele hogy az ember ilyenkor min megy át duplán hátba szúrást érez azt hiszi elviselhetetlen az egész hogy mindjárt megőrül és még órákig sorolhatnám."

Képzeld, átéltem már ilyesmit, de rosszabbakat is, nem is egyszer. Én nagyon érzelmes ember vagyok, mégsem voltam képes soha így elhagyni magam. Éreztem én is már azt, hogy megőrülök, tudom, hogy milyen a szerelmi bánat.

"nyugtatót szedek most attól kicsit sikerült lehiggadnom."

:DDDDDDDDD Egészségedre! Szánalmas, ha ilyenért nyugtatót szedsz, már ne is haragudj. Azzal, hogy ezt leírod, nem azt támasztod alá, hogy mekkora a fájdalmad, hanem azt, hogy mennyire gyenge, önsajnáló ember vagy. Mit fogsz tenni majd, amikor jönnek az életben a nagyobb fájdalmak?! Bekerülsz a zárt osztályra?

"úgy gondolom egy ilyen 'élmény' után a férfiakszemeteknemtudnakszeretnimindugyanolyan állapot eléggé természetes."

Szerintem meg jobb helyeken az a természetes, ha arra vetíted ki a fájdalmad és a dühödet, aki okozta. A többi férfi nem tehet arról, hogy vannak s.eggfejek, és arról sem, hogy te ilyenekbe futsz bele.

" biztos vagyok benne hogy mindenki így reagálna az eset után pár nappal."

Ki kell, hogy ábrándítsalak: Vannak erősebb, talpraesettebb, összeszedettebb emberek is, akik nem így gondolkoznak akkor sem, ha nagy lelki fájdalmat élnek át.

Szerintem te egy önállótlan, gyenge, kapcsolatfüggő ember lehetsz (ha tévedek, akkor képzelj el egy virtuális térden állva elnézést kérést). Egy értelmes, független nő fejében meg sem fordul az, hogy ilyenek után visszamenjen a szemétládához. Örülök, hogy belátod már, hogy semmi keresnivalód mellette, de szerintem még az is erős, hogy ezek után szóba állsz vele. Ennek még mindig esélyes, hogy az lesz a vége, hogy a karjaiba omolsz, és komolyan képes leszel elhinni, hogy megváltozott.

Ha tévedek bármi veled kapcsolatos dologban, akkor 1000 bocs, ha viszont igazam van, akkor egy fikarcnyit sem tudlak sajnálni!

2014. ápr. 4. 00:22
 30/34 A kérdező kommentje:

úgy érzem kicsit eltávolodtunk a témától.nem (csak) ez miatt voltam ennyire kiborulva de erről nem szeretnék bővebben írni túl sokáig voltam erős és most minden kijött rajtam...az ismerőseim mind erős embernek tartanak de most besokalltam.ez tette fel a pontot arra az i-re amire már valószínű hogy egy halátokegyhalotgalambot is feltette volna.

nem sajnáltatom magam egyáltalán!nem szokásom.a problémáimat mindig meg tudtam oldani egyedül bármekkora is volt az, de mint már írtam most sokalltam be.

kapcsolatfüggő nem vagyok voltam már évekig egyedül.nagyon tudok ragaszkodni ahhoz akit megszeretek igazán.legyen az épp a barátnőm vagy a szerelmem.kevés embert szeretek de azokat nagyon.én inkább így fogalmaznék.

2014. ápr. 4. 01:58
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!