Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az exem megalázott nagyon de én szeretném visszakapni. Mit csináljak?
"te férfi vagy nem tudod mi az hogy szívből szeretni"
+ a kérdés
És még Te pici agyazol le másokat... Gondolkozz el.
Francokat! Te idióta vagy! Még itt is olyanokat írsz, amivel a Te együgyüséged kimutatod, megalázod magad.
Ez egy másik lap: mi az, hogy mi férfiak nem tudunk szívből szeretni?! Azt hiszed folyton dugni akarunk? Ez csak James Bond... A férfiaknak is vannak érzései. Mit gondolsz pl. régen miért udvaroltak a férfiak nagy odaadással? Gondolkozz azzal a nem létező eszeddel, és azután írjl... Normálisakat...
en is ossze akartam jonni ujra, azzal aki megcsalt.
hatalmas hiba volt. hidd el nekem, lesz màs! lehet egy hónap mulva, vagy egy ev mulva, nem tudhatod. de hasznald ki addig az idot, csinalj olyat amit kapcsolatban nem tudtal. menj bulizni, valtoztass a hajadon, stb. erezd jol magad
Hát nem tudom, ezek után Te, hogy lennél képes szerelmesen rámosolyogni, megcsókolni és lefeküdni vele.
Írom ezt úgy, hogy engem is megcsalt a barátom(többek között) egy barátnőmmel , akivel aztán kavartak még a hátam mögött, persze a tudtom nélkül. Egyszerűen gyűlölőm őt, a legundorítóbb ember az egész világon, én rá se merek nézni, mert elfog a hányinger.
De hát, mindenkit megillet a jog, hogy hülyét csináljon magából. Mert, ha még ezek után rá tudsz vágyni...Gratula!
Abban viszont egyetértek veled, hogy a férfiak nem tudnak szívből szeretni. Ebben van igazság.
Attól még, hogy ti nem váltottatok még ki férfiből igaz szerelmet, nem azt jelenti, hogy senkit nem tudnak szívből szeretni ;)
L/20
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!