Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Cinkes, ha kitartott, eltartot...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Cinkes, ha kitartott, eltartott nő vagyok? Szerintetek meddig jó ezt csinálni? Nektek család mit szólna hozzá?

Figyelt kérdés

Én most őszintén leírok mindent, kérdezhettek nyugodtan, ha valami nem tiszta. Ameddig én tisztelettel és rendesen írok neked, addig kérlek te is így tegyél!

20as éveim elején járok, sosem dolgoztam igazán, max. ha kellett tényleg valamire nagyobb összeg és a szüleim nem akarták kifizetni. Sok szorgos ember talán azt gondolja most de egy ingyen élő kis k.urva vagyok.. Megértem őket. Csakhogy van egy életszemléletem; a saját szememmel láttam, amint a szüleim (tizenéves koruktól kezdve) kidolgozták a belüket, fizikailag széjjelcseszték magukat, gyógyszert szednek stb. csakhogy némi aprópénzhez jussanak ebben a csóró világban, na én ettől rosszul vagyok. Persze a kb. 20 év alatt, már tartanak valahol, de én nem akarom az egész életemet azzal tölteni, hogy fizikai munkákkal keressek havi 1-2 száz ezret és egy 50 nmes bérházba lakjak. Ez szerintem szánalmas. Van, akinek ez már maga a valóra vált álom, mert a 0-ról indult, de nekem nem ez az élet.

Én régen full őszintén megkérdeztem a családomat, hogy ha kitartott nő vagyok, milyen véleménnyel volnának rólam. Apukámmal az élen mindenki azt mondta, hogy ha én erre vágyok, akkor semmi akadálya, de arra figyelmeztettek, hogy a milliomosok gyakran piásak, agresszívek vagy hasonlók, ezért vigyázzak, hogy kivel állok össze.

Őszintén mondom, hogy kitartott nőnek lenni a világon a legjobb, pláne, ha egy rendes, munkamániás palit fog ki az ember,mint én. Mindent megkapok, ami csak pénzen vehető, egy ilyen férfit nem kell őszintén szeretni és az én barátom is tudja, hogy színészkedem, de mivel jól csinálom, már-már beveszi. Egyfolytában melózik, cégvezető, sokszor bent alszik az irodájában és semmit nem vár el tőlem az ég világon, csak hogy játsszam el, hogy szeretem, ha van ideje rám, foglalkozzak vele és a céges ügyeken kívül mindent én intézzek. Ja meg el kell viselnem, hogy más témája nincs soha mint a munka.... mi van a munkában, hogy állnak a projektek, mi volt az nap a melóban, mennyi pénzt sikerült profitálni (bár ez a rész mindig érdekel, innen tudom, hogy mennyit kapok),stb.

Teljesen bízik bennem, mert minden kártyáját odaadja, nála általában kp. van, pénztárcájából is bármennyit kivehetek. A kapcsolat elején letisztázta velem, hogy ezt várja el tőlem; legyek határozott, szerető, gyengéd, követelőző, őszinte és egy domina, mert neki ez a fétise. (aki nem tudja mi az a femdom nézzen utána.. gyakorlatilag azt kérte, legyek az úrnője, ő meg a csicskám, ezért "él") Eléggé betegesnek hittem először, aztán rájöttem, hogy baromi jó életem van mellette és nem is unatkozom. Egy tök szép villában lakom, gyakorlatilag egyedül, mert heti 2-3 x jár haza, mindig nekem kell bemennem hozzá az irodába. Egész nap vásárolhatok, barátnőimmel lehetek, szüleimmel lóghatok, bulikba járhatok. Mintha szingli lennék, csak valaki hátulról több millióval támogat. Egyszer unalomból átmentem a szüleimhez és anyámmal együtt átterveztük a házukat. Az egészet felújítottuk, kibővítettük, full megváltoztattunk mindent, amit én fizettem és észre sem vette a barátom, hogy több millió elment a kártyájáról... azóta se tudta meg, rá sem kérdezett.

Szerintem én nem teszek rosszat. Én élvezem, hogy kihasználok egy milliomost, aki pont ezt várja el tőlem, hogy irányítsam, és mindenről én gondoskodjak otthon, cserébe akármennyit és akármire költhetek. Családom nem bánja és ezzel nekik is egy csomót adhatok, amivel meghálálom, hogy eddig mindent megtettek értem. Csomót utaztam és nyaraltam már velük meg a barátaimmal is.

Nem értem azokat, akik szerint ez rossz dolog vagy szemétség. Tudja, hogy nem ő életem szerelme és azt is, hogy ha elvenne, akkor csak a pénze miatt mennék hozzá. Én tisztán játszom ezt a játékot,mégis olyan meggyőzően, hogy már mondta nekem a párom, elhitte, hogy imádom őt. Aki azt mondja, hogy rossz dolog a kitartottság, az valahol biztos féltékeny... Azért hülye sem vagyok, tudom hogy egy nap elválnak útjaink, amikor én már családot és egy szerető férjet akarok, épp ezért én rengeteg pénzt is teszek félre, amiről csak a szüleim tudnak. Konkrétan az apám kártyájára utalok mindig.

kb. 30-35 éves koromra elakarok szakadni az érdekpasiktól és addigra már annyi pénzem lesz, hogy én tarthatnék el valakit (persze hülye lennék, ha megtenném..). Ezután akarok olyan férfit, aki szeret is és ha vitatkozunk el is mondjam a véleményemet,mert most azért fogom vissza magam, mert úgysem érdekel általában a téma,meg mert inkább eljátszom, hogy besértődöm, amiért a kedves párom ad egy köteg pénzt, hogy jobban legyek. Akit szeretek és elvárnám, hogy tiszteljen, attól a bocsánat kérés esne jól, de tőle nem számít, mert engem ebben a kapcsolatban tényleg csak a pénz érdekel. Ki akarom élni magam mellette és bárki pénzes pasi mellett, amíg "fel nem növök" és utána háziasszony akarok lenni, aki főz,mos, takarít, gyerekeket nevel, háziállatot tart (az mondjuk most is van, de szeretnék egy lovat majd, mert imádok lovagolni), ház körüli munkákat végez és ilyenek. Szóval sosem akarok dolgozni, elvárom, ha én minden összegyűlt pénzemet beleviszem egy rendes kapcsolatba, akkor a férjem viszont dolgozzon! Nekem így tetszik az életem és így tervezem. Van, aki örök életére pincér, kőműves, bányász, szakács, kukás vagy boltos akar lenni, mert megvan elégedve havi 100 fttal és megtud belőle élni. Nem nézem le az ilyeneket, én becsülöm, hogy dolgoznak, de én sosem tudnék így élni...

2014. ápr. 3. 00:51
1 2 3 4 5 6 7
 61/69 anonim ***** válasza:

Én meleg fiú vagyok,26 éves(kb 18-20nak néznek).

Nagyon irigyellek.

Ez aztán szép húzás volt.Ráadásul munkamániás is,az a legjobb,legalább nem sokat van otthon.

Nekem is ez lenne minden vágyam.

Én csak edzenék minden nap,hogy formában maradjak,ellátnám a ház körüli dolgokat,stb.

Én sem akarok és nem is tudok napi 8 órában dolgozni.

Van egy betegségem is,ami nem is teszi lehetővé.

Eddig menekültem előle de lassan már ott tartok,hogy muszáj lesz keresni vkit,amíg nem futok ki az időből.

Amúgy a kérdező nem önző.Magára is költhetné a pénzt,de a szüleinek is segít.

Szerintem megérdemli a milliomos,hogy ezt tedd vele,ő erre is vágyik,neki jó ez így.

Akkor miért ne?

Nem dolgozik semmivel többet,mint az aki ugyanezt havi 100 ezezérét teszi.Ezért is nem fontos neki ennyire a pénz.

Viszont azt szerintem is tudja mennyi költesz.De szerintem nem érdekli.

Amúgy az emberek véleményével nem kell foglalkozni.

Hidd el rengetegen megtennék ezt,ha lenne rá lehetőségük,mert nem vallják be.

Nem azt mondom,hogy minden kitartott élete egy álom,de a tiéd az.

Ismerek olyat is,ahol a nő nem dolgozott semmit,de nem is keres annyira jól a férje,max havi 4-5 százat.

De a nőnek kuss van mindenben,reggelit kell készíteni időre,stb.És előfordul,hogy meg is veri,ha valami nem úgy volt,ahogy ő akarta.

De téged nem korlátoznak.

Én azt tanácsolom,hogy ne szórd el a pénzt,hanem tedd féltre,hogy majd lehessen egy vállakozásod,ha a pasi elenged téged.

Csak jól gondold meg mibe fektetsz.

Ezt igazából nem kitartottnak nevezném,inkább életművésznek:)

2014. júl. 29. 21:00
 62/69 anonim ***** válasza:

Amúgy nekem sincs bajom azokkal,akik szeretnek dolgozni és bírják is!

De a legtöbb ember totál kikészül a munkától.Én csak befásult embereket látok,akik nem is értik miért teszik ezt.

Megéri e ennyit dolgozni a semmiért.

Én 40,50 évesen is jól akarok kinézni,érezni,hogy élek és nem vergődök.

Ha előttem is lenne egy ilyen lehetőség élnék vele.

De én sem szívesen csapnék be senkit,jobb ha mindkét fél tudja,hogy ez egy kölcsönösen előnyös érdekkapcsolat.

És attól még barátként is tekinthetsz rá.És én hálás is lennék egész életemben egy ilyen pasinak,ha valaki ezt megtenné értem.

2014. júl. 29. 21:09
 63/69 anonim ***** válasza:

Olvastad Voltaire: Candide-t?

Ezek, hogy "pincér, kőműves, bányász, szakács, kukás vagy boltos" nem azok a hivatások, amikért érdemes élni. Szép és jó, hogy mindent megkapsz amit akarsz, de lehet nem holnap, nem is a jövőhéten, még talán nem is 10 éven belül, de egyszer arra fogsz ébredni, hogy azon kívül, hogy azon kívül, hogy gyereket nevelsz, nem csináltál semmit. Bizonyos kultúrákban helyén való, hogy a nő otthon van és ellátja az otthoni feladatokat, amíg a férfi dolgozik. De itt, és ebben a korban a nőnek lehetősége nyílt végre arra, hogy ő is rajta hagyja a keze nyomát a világon. Bármire képesek vagyunk, miért elégedjünk meg azzal, hogy mindent a seggünk alá tesznek? Vagy létezünk, dorbézolunk más pénzén, aztán eltűnünk, mintha nem is lettünk volna sose..

Én a helyedben a sutyiban félretett pénzből (töredékéből) tanulnék valamit. Konkrétan amit csak akarok, azt tanulnék, ami érdekel, nem azt, ami majd jövedelmező lesz, mert úgyse lenne szempont. Ha nem is orvos, jogász, mérnök, pszichológus, de mondjuk zenész, szobrász, író, tetoválóművész, virágkötő, belsőépítész, divattervező.. Ha pedig a párod ilyen fontos ember, könnyen felépítheted a karriered.

És rögtön nem érzel kétségeket afelől, hogy jó-e, amit csinálsz.

2014. nov. 5. 11:22
 64/69 anonim ***** válasza:

Elég cinkes, de azt kell mondjam, manapság a nők jó 80%-a ilyen, úgyhogy nem lep meg.

Tudod, te legalább őszinte vagy és elismered hogy csak a pénze érdekel. Emberileg ugyanolyan padló vagy mint a másik 80% de legalább nem tagadod le, nem magyarázod ki és nem hazudsz.

"hát lopok vagy sem, nem mindegy"

No comment. Inkább nem mondok semmit, mert később megbánnám. A lopás a világ legtermészetesebb dolga, csináld csak.

Nekem nem lenne gerincem a barátnőm pénzén élősködni, de hát ennek a kasztnak soha nem is volt olyanja.

2015. jún. 29. 20:16
 65/69 anonim ***** válasza:

Kérdésedre a válasz:

Igen,csináld azt amihez értessz.Legyél r..anc,életművész vagy aminek nevezed :D Csinál amíg lehet ameddig fiatal vagy.Aztán keress magadnak egy egy normális szerető pasit aki szűzkislányként fog kezelni házasságig meg utána még egy ideig.Aztán a pasi már nem lesz olyan jó szerető vagy te nem leszel elég neki mert elszállt feletted is az idő és ő felszed egy pont ugyanolyan csajt mint te voltál hajdanán.Akkor téged kidob és másnak aligha kellesz majd.Aztán jó volna ha valami boltba tudnál dolgozni de még oda se vesznek fel.Tartalékod feléled mert más bevételed nem lesz,nyugdíj sem akkor kin fogsz élősködni,a gyerekeden? Ő is egy idő után sz.ik rád,főleg ha olyan lesz mint az anyja.Megy és éli a saját életét.Ha normális akkor sem várhatod tőle hogy kitartson és nem is fog.

2015. aug. 6. 16:50
 66/69 anonim ***** válasza:

Végigolvastam a kérdező kisregényes kérdését.

Végigolvastam 5 oldalnyi választ.

A 6-7. oldal táján már sok az idétlen röhögés, a "xD" meg ":D" minden 2. sorban, meg mi ez a 100 kilóról fogytam 50-re duma? A kérdés kamu, az illető tuti iskolába jár, és biztos az egyik barátnője mesélte neki a kitartottság érzést, ő meg magát beleképzelte. Happy End, mehet mindenki aludni.

Ha esetleg igaz minden, akkor szomorú és boldogtalan élet vár a kérdezőre, lassú kínok között fogja végignézni ahogy másnak a gyerekei, a családja a mindene, ismeri a férjét, és nem szűkölködnek. Te meg majd kinyitod a széfed kedves kérdező és szerelmem-nek szólítod a pénzed, majd átkarolod a papírpénzt.

2015. dec. 2. 17:35
 67/69 anonim válasza:

Eloszor is szivesen megtudnam, hogy igy 3 evvel kesobb mi a helyzet?! Meg mindig vele vagy? Vagy mar mas a sztori?

En nem tartom undoritonak azt amit csinalsz :D szerintem ha van lehetoseged, akkor siman :D. 18 eves fiu letemre az a celom, hogy keresek egy "cukros"bacsit ill. Nenit. Luxusban szeretnek elni es szorni a penzt 😂✌. Jo ilyen sztorit olvasni, szivesen beszelgetnek a temaval kapcsolatban veled 😂.

2017. okt. 26. 08:33
 68/69 Pinkblueberry válasza:

Szia!

Persze, hogy nem kell azokra hallgatni akik szerint a munka az normális havi pártízezerért, csak tudnám, hogy hogy lehetséges ez még most is 2018-ban hogy beszélnek róla tehát elvileg aktuálisnak tekinthetjük, hogy ilyen van, hogy valakit csakúgy eltartunk. Megmondom öszintén én régóta vágyom ilyenre és az a belső kívánságom, hogy más is legyen szabad és boldog.

Legalábbis nekem ez lenne az elvárásom, az hogy valójában hogy zajlik vagy a kedves kérdező hogy élte meg más kérdés. Ezt nem tudhatjuk, csak ő tudhatja.

Bírom az extrém beszólásokat is minden ilyen beszélgetésnél, trollok akik túloznak...gondolom ezért ő pénzt is kap, hogy megmondja. Nyílván pl. ez az ember sem úgy született, hogy szereti ha kínozzák stb. a világ beteg sajnos és mi áldozatai vagyunk. Nekem is volt egy tök hasonló felajánlkozás, bár én igaz szerelmet kerestem, de végülis ezt a domina szerepet is valamilyen szinten eltudtam képzelni magamnak, miután apám nevelt így, hogy kiszolgál és megalázkodik...nekem ez terhemre volt, és még most is pedig dolgozok, senki le se szarja hogy érzek, hogy éppen beteg vagyok...ha leugranék a hídról arra is találnànak valami kifogást miért volt...de egyébként nrm teszem mert fáj...szóval a lényeg, hogy jópárszor átgondoltam míg belementem egy ráadásul rendes nem megjátszott kapcsolatba (legalábbis ezt hittem) csak az illető hazudott nekem...pont ő volt az aki szeretett kínozni...ennyit a világról...

2018. febr. 3. 14:08
 69/69 anonim ***** válasza:
Kérdező, te full hülye vagy. Gondolom már rég kipenderített téged a férfinak nem nevezhető aljadék.
2018. febr. 22. 02:19
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!