Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Egy 35 éves férfinál előfordulhat alacsony libidó?
Tud csökkenni, de itt valószínűleg nem erről van szó!!!
Ha a zuhany alatt maszturbál és veled meg nem szeretkezik ott mással van a baj....a gondolatai valahol máshol járnak!!!
A párod soha nem kezdeményez Feléd? Amikor begerjedsz és kívánod őt akkor sem nyúl hozzád? Ez nem normális....
37F
Aki tud magával játszani annak önmagában a szexuális teljesitményével nincsen gond.
Itt alapos életmód változtatást javaslok.
Szex helyett azért magával játszik mert fáradt, egy félórás-órás szex helyett 3 perc és kész.
Van amikor az ember nem szexet akar csak orgazmust. (többek között ezért is normális a maszturbálás párkapcsolaton belül, egyszerűen olykor erre van kedv/igény) A krónikus fáradtság fő okai lehetnek
olyan betegség aminek még nem jártatok utána (pl: szűkülő koszorúér ami lassan veszit a vér áteresztő képeséségből, ezért a szervezet könnyebben kifárd) tehát egy kivizsgálást mindenképpen megér a dolog.
A túlhajszolt életmód ami ráadásul ülőmunka az peedig a halála a libidónak.
Kevesebb munka (tudom szinte sosem megoldható),rendszeres mozgás, cigi, alkohol zsiros kaja a lehető
legminimálisabbra, és ha nincsen betegség a háttérben (a kivizsgálások negativak) akkor ez csodát fog tenni
a libidóval.
Én 36 vagyok, és bizony ebben a korban erre már kötelező gondolni/figyelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!