Szules utani honapokban (fel evben) alacsony libido? Bar nem babas kerdes.
En lassan 8 hpnapja szultem . Igaz szoptatok, lehet emiatt
; a szex szinte egyaltalan nem erdekel. Ti is igy vagytok ezzel? A ferjem kezd szomorkodni.
Engem sem érdekelt az első fél évben, még most is ellennék nélküle, a hormonok miatt van ez így. Viszont ha ráveszem magam, akkor nagyon jó, csak magamtól nem kívánom meg. Erőltesd kicsit, és bújjatok össze, mert lehet egyáltalán nem fogod kívánni, míg szoptatsz, szegény férjed meg sóvároghat.
Én hetente egyszer ráveszem magam, hogy összebújjak a párommal, mert rá is kell figyelni, neki nincsenek hormonjai, amik csökkentenék a libidót, csak normális vágyai:))
Hidd el, ha már benne vagytok, élvezni fogod, csak rászánni magad nehéz:))
ҝ
dettó, csak nekem még mindig rohadtul fáj is! :(
R.
biztos a hormonok...szegeny pasasok!hulyen hangzik, de egyszer azt mondtam a ferjemnek,. h en tiszta akarok maradni a kislanyomnak, nem kell a szex.
vegulis a szervezet utodnevelesre es nem -nemzesre van raallva.
Na, de ennyire?
Én egy kicsit fordítt eset vagyok :-)
Az utolsó együttlétünk a terhesség harmadik hónapjának végén volt :-) az után csak alternatív megoldások ...én egyáltalán nem kívántam sőt a gondolatától is borzongtam. Elkeseredve olvastam itt, hogy mindenkinek magasan van a libidója az utolsó trimeszterben nekem meg pont ellenkezőleg.
Most 2,5 hónapos a babám és már két hete elg aktív a sexuális életünk a férjemmel ...én valahogy most tértem vissza :-) Hozzáteszem császármetszéssel szültem.
Gondolom ez mindenkinél máshogy van.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!