Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az 5 szeretetnyelv valamilyen szempontból sorrendbe állítató? Vagy teljesen egyenértékűek?
általánosságban nem állíthatóak sorrendbe. teljesen egyenértékűek, és csak az a lényeg, h a két ember ugyanazokat beszélje, vagy legalább tudjon a másikén is.
tehát egyénenként sorrendbe állítható. de az is változékony. én pl régen extrémmód ajándékozós voltam, de mivel a jelenlegi párom nem az, kezdem a többit jobban "beszélni"
tudományosan teljesen egyenértékűek, mert nem lehet objektíven megállapítani h melyik a "legjobb" szeretetnyelv.
ez olyan mintha összevesznénk azon h a német vagy az angol a jobb... ha én csak németet beszélek te meg csak angolt, akkor tök mindegy h a tudósok mit mondanak melyik a jobb, mert nem értjük meg egymást. épp ezért nincsen sorrend.
de persze vannak olyanok akik az összes szeretetnyelvet tudják működtetni, az olyan mintha beszélnék a világ összes nyelvén.
példa: ha én nálam a szívesség a legdominánsabb, akkor a párom fogdoshat és simogathat és ölelgethet, ha nem tesz apró szívességeket, akkor azt fogom hinni h nem szeret engem. ilyen egyszerű.
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!