Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell komoly párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell komoly párkapcsolatban is szó szerint könyörögni a nőnek a szexért?

Figyelt kérdés
magyarázat: a pasi könyörög, mert a nő nem hajlandó
2014. márc. 25. 15:18
1 2 3 4
 21/32 anonim ***** válasza:
egyértelmű h ott vmi nincs rendben vagy a csaj asexualis. szal sztem nezz masik utan.
2014. aug. 16. 11:53
 22/32 anonim ***** válasza:
A frigi nőket ott kell hagyni, én is találkoztam ilyennel vala
2014. aug. 26. 19:52
 23/32 anonim ***** válasza:
Nem könyörögni kell, hanem felizgatni.
2014. aug. 26. 20:03
 24/32 anonim ***** válasza:

a lány nem szerelmes, valamit nem csinálsz jól az ágyban amit nem mer/akar elmondani, esetleg valamiért nem kíván (nem mosakodsz rendesen, nem jó az illatod, nem vagy elég ápolt), nem izgatod őt fel eléggé.

ha nem aszexuális, akkor ezek miatt nincs szex, szerintem.

20 l

2014. aug. 26. 20:31
 25/32 anonim ***** válasza:
Lelki okai lehetnek leginkább. Nehezen tudom elképzelni, hogy annyira ne élvezné azzal akit szeret. Vannak amúgy olyan nők akik nem annyira odaadóak ilyen téren és ha valami problémája van veled vagy a kapcsolatotokkal esetleg saját magával akkor azt a tudomásodra akarja adni. Lehet, hogy unalmas neki a kapcsolat, szeret téged, de megöli az unalo. Menjetek el valahova, igyatok kicsit ne feszengj és meglátod estére már ő fog rád mászni a kádban. Legyen benned tartás ne könyörögj neki. Érd el, hogy ő is akarja. Néha csak csókold meg a nyakát vagy símogasd érzékien. Előbb utóbb beadja a derekát.
2014. okt. 22. 19:13
 26/32 anonim ***** válasza:
A pénzed jó neki a farkad már nem. Csak kihasznál. Lehet már valaki kú..ogatja, csak nem köti az orrodra. Nekem is volt ilyen csajom. 1 évighülyített. Ő nem az a fajta. Majd ha úgy érzi lefekszik velem. Aztán jött egy új kollégája. Magas jóképű 23 évesen már BMW je volt meg saját háza. Gondolom nem az ő pénzéből. 1 nap ismeretség után lefeküdtek. A csajom teherbe esett, elhagyott. Ebből csak azt akarom mondani. Biztos szereti a szexet, csak nem veled.
2015. máj. 3. 13:00
 27/32 anonim ***** válasza:
Nekünk 3 év után volt olyan, h semmi kedvem nem volt hozzá... azért mert elhanyagolt, nem törődött velem, nem voltak közös programok.
2015. máj. 4. 19:23
 28/32 anonim válasza:
én a pasimnak könyörgök. hónapok óta!!!! és nem vagyok egy bányarém... azt hittem ilyen csak a mesékben van, és láss csodát..
2015. szept. 7. 17:01
 29/32 anonim ***** válasza:

1, A csaj nem élvezi a szexet fizikai vagy lelki okok miatt....dobni!

2, Nem vagy jó az ágyban... Figyelj rá jobban, legalább 15 perc legyen egy menet+orális szex. Egyszer legyél gyengés vele, csókold, símogasd, előjátékot húzd el. Máskor lökd le ah ágyra és told hátúlról keményen és húzd közben a haját!

3, Nem szeret... dobni!

2015. okt. 30. 14:35
 30/32 anonim ***** válasza:
100%

Mi 8 éve vagyunk együtt a párommal, van egy 2éves kisfiunk. A gyerek előtt évi 2x volt már csak szex. Most a 2év alatt egyszer.

Borzasztó.

Nő létemre én könyörögtem a szexért. De már feladtam, könyörögjön a... (én naponta kívánom és igénylem a szexet, 31éves vagyok nem akarok lemondani a szexről)

Augusztusban külön költözöm a kisfiammal...majd rájön.

2016. ápr. 18. 10:07
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!