Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért kell komoly párkapcsolat...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért kell komoly párkapcsolatban is szó szerint könyörögni a nőnek a szexért?

Figyelt kérdés
magyarázat: a pasi könyörög, mert a nő nem hajlandó
2014. márc. 25. 15:18
1 2 3 4
 1/32 anonim ***** válasza:
100%
dobni kell a lányt
2014. márc. 25. 15:19
 2/32 anonim ***** válasza:
Mert nem szereti a férfit és/vagy a szexet.
2014. márc. 25. 15:19
 3/32 anonim ***** válasza:
100%
Akkor ott valami gond van. Komoly kapcsolatban is lehetnek időszakok de a kérdésedből én arra gondolok ez állandó probléma. Ha így van, akkor vagy a férfi nem elég jó vagy a nő nem táplál olyan érzéseket iránta amilyet kellene.
2014. márc. 25. 15:20
 4/32 anonim ***** válasza:

nyilván valami nem oké vagy veled vagy vele.

lehet h asexualis vagy te csinálod rosszul vagy esetleg túl kicsi ... sok lehetőség van, de miért nem kérdezed meg tőle?

2014. márc. 25. 15:22
 5/32 anonim ***** válasza:
50%
Én voltam egy ilyen kapcsolatban. A pasi szerelmes volt, én nem és nem is kívántam vele a szexet. Ezért aztán szakítottam is. Már nekem volt kellemetlen, hogy folyton elutasítom.
2014. márc. 25. 15:45
 6/32 anonim ***** válasza:

Lefordítva:

Pasi egy kutya, a nő meg ezt nagyon jól tudja, és ki is használja.

2014. márc. 25. 16:09
 7/32 anonim ***** válasza:
100%

Olyan partnert kell keresni, akivel azonos igényeitek vannak. Nem a nő a rossz, mert kevés szexet akar, nem is a pasi a rossz, mert ő meg sokat, egyszerűen csak nem passzolnak.

Olyat kell keresni,akivel egyformán igénylitek.

2014. márc. 25. 16:30
 8/32 anonim ***** válasza:
100%

Pont ilyennel éltem együtt,csak ő volt a férfi. Azóta se járok senkivel.Ezen nem lehet segíteni,csak úgy,hogy kirúgod. Hidd el,elégedett leszel a döntéseddel.

30/n

2014. márc. 25. 16:42
 9/32 anonim ***** válasza:
Mert a pasas csak arra kell neki hogy eltartsa, és legyen kivel villogni az utcán a többi lánynak.
2014. márc. 25. 18:35
 10/32 A kérdező kommentje:

16:42

te akartál szexelni, de a pasi nem? ez komoly, vagy csak egy félresikerült tréfa?

2014. márc. 25. 19:15
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!