Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért kell komoly párkapcsolatban is szó szerint könyörögni a nőnek a szexért?
Figyelt kérdés
magyarázat: a pasi könyörög, mert a nő nem hajlandó2014. márc. 25. 15:18
11/32 DreamWeaver válasza:
Egy olyan párkapcsolatban, ahol egyik, vagy másik félnek könyörögni kell a szexért, valószínűleg kibeszéletlen sérelmek, vagy nézeteltérések vannak. Ez bármilyen irányban előfordulhat. Akár férfi részéről, akár nő részéről. A Ti esetetekben első blikkre arra tudok gondolni, hogy a partnered nemes egyszerűséggel nem akar Veled szexelni. Ennek millió oka lehet. Lehet, hogy ő él át éppen valamilyen lelki krízist. De az is lehet, hogy nem felelsz meg az igényeinek szexben, nem élvezi a szexet Veled. És még rengeteg oka lehet. Ezt a párodtól kommunikáció révén előbb megtudod, mint itt GYK-n tőlünk. :) Mindenesetre a könyörgés nem túl férfias magatartás. Ez nem biztos, hogy közelebb segít Téged a megoldáshoz.
12/32 anonim válasza:
Nekem nem kellene könyörögni. Csak lenne pasim...
13/32 anonim válasza:
Nincs kémia egyszerűen.Lehet akármekkora veszekedés, hirtelen pillanatnyi utálat, harag, bármi, ha két ember vonzódik egymáshoz,akkor egymásnak esnek és szexelnek.
A nő vagy egy fap*na, vagy pedig már szexelget mással. Lehet a párja nem tudja azt nyújtani szexben,ami neki kell,lehet nem vonzódik...
Inkább az a kérdés,miért vagy még vele!
14/32 anonim válasza:
Szia! Én is pont ilyen kapcsolatban élek már 7 éve. Mindennel próbálkoztam, de nem használ. A barátnőm az elején teljesen frigid volt, de valamit sikerült rajta oldani. Időközben nagyon megszerettük egymást és a szexuális zárkózottsága ellenére kitartunk egymás mellett. Szeretnénk megjavítani a kapcsolatot és párterápiára fogunk menni. A kapcsolat során kiderült, hogy nem velem van a baj, és nem is vele, hanem a szüleivel: Amikor az anyja 2 hetes terhes volt, az apja megrúgta az anyja méhét. Ettől olyan érzelmi traumát szenvedett el, amely miatt nem tud kapcsolódni a férfiakhoz. Félévente komoly pánikidőszakai vannak, és olyankor nehéz lenyugtatni. Tehát sokkal mélyebb okok is lehetnek a háttérben. De nagyon kedves és szeretni való, jó természetű lány és sok benne a szeretet. Úgy gondolom, hogy a szakítás nem megoldás, hiszen én vagyok az, aki mélységeiben ismerem őt és tudok neki segíteni. Talán nem találna még egy férfit, aki ezt végigcsinálná vele. Ehhez még hozzá jön, hogy ő az első nő az életemben. Hiszek benne, hogy képes lesz magán változtatni külső segítséggel és nincs testi értelemben boldogtalanságra ítélve. Ő csak velem tudja elképzelni az életét. Örömteli szex nélkül élni nem könnyű, de nem is lehetetlen egy magasabb cél érdekében.
15/32 anonim válasza:
ki kell tenni mint macskát sz*arni! én nem lennék olyan hülye, hogy nőnek könyörögjek a szexért! ha nem akkor nem, akkor majd más fog szexelni könyörgés nélkül :)
18/32 anonim válasza:
Vagy a vonzalom hiányzik a nő részéről, vagy nem vagy jó az ágyban (kicsi a farkad).
19/32 anonim válasza:
Nem kell, normális komoly párkapcsolatban akkor van szex amikor csak akarja egyik fél, vagy mindkettő. Én ha szexet akarok csak úgy nézek, és a csajom már mosolyog is és egymásnak esünk. Max akkor nem téma mikor olyan erősen menstruál, hogy az görcsökkel jár, vagy érzékeny az intim terület emiatt. Nyilván ez ritka, és ez is csak max 1 vagy 2 nap. Legtöbbször viszont ha megjön neki akkor is van szex, hol így hol úgy, de visszautasítani nem szokott, és én sem őt, elképzelhetetlen.
20/32 anonim válasza:
Ez nálunk se volt gond soha.Elég ha csak úgy nézünk egymásra,rögtön egymásnak esünk.Nyilvánvaló a nő már nem kíván.Vagy elmúlt a szerelem,vagy úgy megbántottad,hogy nem akarja hogy hozzá érj.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!