Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Aki elvileg egy "komoly" parkapcsolatban él, azokban is felmerul az a kérdés, hogy de mi van ha szakitunk? Hogy lehet nem erre gondolni es nem ezen aggodni?
Tenyleg szeretjuk egymast nagyon, összeköltöztünk, minden nagyon jó, - jó néha vannak veszekedések, kisebbek nagyobbak, de kinel nincs - mégis sokszor azon aggodom, hogy nehogy vége legyen. A legaprobb dologra ami nekem nem tetszik robbanok. Néha van okom rá néha nincs, sokszor felfujok aprosagokat...felek, hogy elege lesz ebbol, de ilyen vagyok...
24/L
Amikor érzed h forr az agyad szuszázzz:D
Nem igy van ez nem olyan mint a lélegzés h kell. Ezen lehet változtatni ha akarsz csak toleránsabbnak kell lenned. És jól érzed ha sokáig fogod ezt csinálni egy idő után megfogja unni.
Én is ilyen voltam egy időben,aztán külön mentünk,mert besokkalt...Aztán vissza csábított (5nap után),mert szeret.De azalatt az 5 nap alatt rájöttem,hogy megmérgezem a kapcsolatunkat ezzel,hogy minden apróságon felkapom a vizet,így ilyenkor amikor érzem,hogy kezd az agyam bedurranni,arra az 5 napra gondolok,hogy megéri újra azt a szenvedést átélni?
Te is gondolj arra olyankor,hogy megéri,hogy elveszítsem egy semmiség miatt?Próbálj a napnak a jelennek élni és élvezd és szeresd.Mindenkinek lehetnek rossz napjai időnként kitörhetsz magadból,de ne gyakran,mert akkor bizony vége lesz.
Kitartást!
Nekem is volt olyan,hogy párom elment barátjához pókerezni és mondta,hogy olyan éjfél körül jövök...Na hát hajnali 3-ra haza ért :D Én csak annyit kérdeztem,hogy legalább nyertél?:) Természetesen nyert.A férfiak abszolút nem érzékelik az időt,nem nézik az órájukat,tehát nem lehet őket hibáztatni emiatt.
Ha úgy érzed,hogy hazudik akkor néha menj vele kutyátsétáltatni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!