Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Elso szerelmem volt, lehetett volna komoly kapcsolat belole, de talan az en hibambol nem jott ossze a dolog. Rendezett parkapcsolatban elek ma mar, viszont nem tudok magamnak megbocsajtani hogy elszalasztottam, ez orokke fog kiserni?
Ki rendezte?ne legyen megrendezve! legyen igazi :D
na jó.... viccnek vége, hát annak mostmár mind1, a múlttal nem érdemess foglalkozni, nem a régi hibákkal kell foglalkozni hanem a jövő lehetőségeivel és a jelen eseményeivel.
Nekem is van egy ilyen sztorim. Volt egy srác, akivel nagyon sokat voltunk együtt. Nem is tudom úgy 2-3 évig. Legjobb barátok, sülve-főve. :))) Klassz volt. Aztán adott az élet még egy lehetőséget pár év múlva, de az illető elszalasztotta. Megnősült és gyermeke lett.
Néha hiányzik ez a srác. Váltanék vele egy-két szót. Csak hogy hogy van meg ilyenek.
Talán majd öregen a kandalló mellett - ahogy mondtam neki (és ha olvassa ezt, szerintem tudja is, hogy róla beszélek). Csak mosolygott hogy nem... :))) Azért egy örök emlék marad. Bár nálunk nem volt szerelem, nem járás volt. Csak annak látszódott.
Úgyhogy kedves kérdező! van ilyen az életben. De én a mai napig nem sajnálom egyetlen egy percét sem a vele töltött múltamnak.
Az idő minden sebet begyógyít. Mindenesetre elfelejteni sosem tudja az ember az ilyeneket.
Hát ilyen az élet. És néha elég egyetlen egy buta kis döntés! :)))
majd jól leszel! Én is megvagyok! Mindenkinek begyógyul a seb.... csak gáz ha pont te voltál az az adott szituációban, aki elszalasztotta a lehetőséget. Azt nem tudom mennyire nehéz feldolgozni.
Házas vagy? vagy együtt élsz valakivel?
Gáz lehet. Részemről sajnálnám azt a srácot, akiről írtam, de többet nem tehetnék. Az életet már felülírt annyi mindent azóta.
Fiú vagy lány vagy? És hány éves?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!