Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a gond h már 17 vagyok (fiu) de még mindig nem volt bnőm (komoj kapcsolat), szval semmi olyan, még egy csóksem. Nem tudok csak ugy oda menni egy lányhoz és beszélni vele, mert szégyenlős vagyok. Valaki valami tanács? Hogyan legyek bátrab v akármi?
én is fontosabbnak tartanám h előbb inkább a hejesírás területén képezd magad. most hogy fog kinézni, ha a lánnyal közösen kitöltötök valami kérdőívet és csupa hejesírási hibával írogatod be oda a dolgokat? tuti nem fogsz nőni a szemében és nem fog ezért felnézni rád.
amúgy nem gond, nem vagy elkésve, még változhat ez, mármint a hejesírásod is, és a lányokhoz való viszonyod is.
Úgy bírom, mikor valaki helyesírását lehurrogják, az illető rögtön "külföldi" lesz, aki azért érti a magyart is! :D :D
17 évesen nem késtél le semmiről, az én pasim annak idején 22 évesen volt először nővel, az első csók is akkor csattant el.. ma meg már 3 gyerekes apuka, és semmiről sem maradt le :)
1. brian tracy phoenix szeminárium
2. PUA könyvek
3. testépítés
4. siker
3 válaszoló, Te ne szóljál meg mást,mert Te a helyesírást így írtad :hejesirás!!!
Bírom az ilyen, fő oktatókat!!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!