Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Miért csinálják felnőtt...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Miért csinálják felnőtt férfiak azt, hogy több év együtt élés után szó nélkül egyszer csak felszívódnak?

Figyelt kérdés
Igazából nem olyanok válaszok érdekelnének, h mert ilyenek, meg nem lehet tenni ellene semmit, vagy szemetek, stb. Hanem inkább úgymond ennek az esetleges pszichológiai okai érdekelnek, akár olyan pasiktól is szívesen venném az okokat, akik tettek már így.

2014. márc. 16. 19:31
1 2 3
 21/25 anonim ***** válasza:
én nem tartom jónak az összes emléktől való megszabadulást. szerintem nem szabad csak úgy kidobni éveket, mert a vége rossz volt. egy részét ki lehet dobni, de bizonyos dolgokat be kell csomagolni és le kell vinni a pincébe. vagy fel a padlásra.
2014. márc. 16. 23:59
 22/25 A kérdező kommentje:
Hát, h semmi ne legyen, ami ráemlékeztessen ahhoz elkéne kb. költöznöm. Még tán az országból is, ami szerintem se jó megoldás. A búcsút próbáltam, meg kizárni magamból pl. munkába temettem magamat stb., de még is nem vagyok túl, lennének más pasik, de nem érdekelnek, sőt nem is bírnék másik kapcsolatba bele kezdeni így, vhogy utálnám magam érte még pluszba, h de még a másikat szeretem. Próbáltam utálni is, de nem ment az se. Hát mind1, lehet az idő majd enyhíti és elmúlik. Azért köszönöm mindenkinek a válaszait.
2014. márc. 17. 02:18
 23/25 anonim ***** válasza:
Keress valami normális pasit. Nekem a "kutyaharapást szőrével" módszer bejött.
2014. márc. 17. 04:02
 24/25 anonim ***** válasza:

De nem szabad egy harmadik embert búfelejtőnek sem használni. mert akkor a őbenne okozunk sérüléseket.

szerintem fél év még egyáltalán nem olyan sok idő, hogy ezen feltétlenül túl kellett volna tenned magad, mert ez nem egy sima szakítás volt, és sokáig voltatok együtt. Úgy tűnik, hogy érzékeny ember vagy, emiatt megy ez lassabban, de van ilyen, ez még nem beteges egyáltalán.

Adj magadnak nyugodtan időt, és egyszer csak jönni fog a gyógyulás, még meg is lepődhetsz, hogy rohamosan fog jönni. Persze akarni is kell, meg elterelni a gondolataidat, stb. esetleg egy idő után eljön az a pillanat, hogy ráébredsz, nem kell magadat hibáztatnod, és nem magadban kell keresni az okok 100%-át. Elkezded tudni megvetni az illetőt, mert aki ilyet csinál, azt tényleg meg lehet vetni egyébként, ha az ember reálisan kezdi látni a dolgokat. Flörtölni azért próbálhatsz, mert az senkinek sem árt, és neked viszont növeli az önbizalmadat, másrészt attól fokozatosan elkezdesz nyitottabbá válni mások felé.

2014. márc. 17. 09:58
 25/25 anonim ***** válasza:
Igaz hogy én nem férfi vagyok, de szerintem a válasz egyszerű: 1. gyávaság, vagyis nem meri a szemedbe mondani, hogy nem akar már veled lenni (másba szerelmes, vagy egyéb ok miatt), nem akarja hallani a sírásodat, konfrontálódni…szóval a "balhé" kerülése, ahogy már itt egy férfi versenyző is írta :) de gondolom ez nemtől független, nő is biztos sokszor eljátsza ezt. 2. bunkó és önző a volt pasid, hiszen legalább utólag írhatott volna egy mailt. Mivel ennyire bunkó és kétszínű is, mert nyilván eljátszotta jó ideig, hogy boldog veled, nem érdemli meg, hogy szeresd! Nem hiszem, hogy ő jó ember lehet.
2014. máj. 16. 01:35
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!