Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért csinálják felnőtt férfiak azt, hogy több év együtt élés után szó nélkül egyszer csak felszívódnak?
Figyelt kérdés
Igazából nem olyanok válaszok érdekelnének, h mert ilyenek, meg nem lehet tenni ellene semmit, vagy szemetek, stb. Hanem inkább úgymond ennek az esetleges pszichológiai okai érdekelnek, akár olyan pasiktól is szívesen venném az okokat, akik tettek már így.2014. márc. 16. 19:31
11/25 anonim válasza:
Nem feltétlenül kell ehhez külső tényező. Mivel nincs két egyforma ember - párkapcsolatban sem -, valóban elkerülhetetlen olykor egy-egy vita, amit kulturált eszmecsere mellett meg lehet vitatni. Ami viszont nálam nem fér bele a keretbe, az a kicsinyeskedés, akadékoskodás, szőrszálhasogatás, illetve a másik fölötti uralkodás, lenézés, fölényeskedés, birtoklási hajlam. Ha már kezdem unni, akkor - Gyurcsány "apánk" szavaihoz hasonlóan - az "el lehet innen menni, kérem szépen" megjegyzéssel konstatálom a delikvens nőszemély kirohanását; a puskaporos levegőt sem tudom elviselni, így jobb mielőbb véget vetni a kritikus állapotnak. Ha valakivel ordítva, üvöltve, veszekedve lehet dűlőre jutni, az már régen rossz.
12/25 A kérdező kommentje:
A mi kapcsolatunkban nem volt üvöltözés, ordítozás...amiért még nem értem az egészet, h végig úgy láttam, h boldog velem. Tény, h a gondok kiakasztottak mind kettőnket, de kifejezetten velem, ha azokat kizártuk olyankor boldognak láttam őt is. De itt nem is ez az egésznek a lényege...hanem tényleg a szótlanul való felszívódás...egyik nap hazajöttem és a cuccai nem voltak sehol se, ő se...se telt nem vette fel, se mailekre nem reagál stb.
2014. márc. 16. 23:03
13/25 anonim válasza:
Habár "kicsit" belemerültünk mellékvágányokra terelődve is az okok keresésébe, szerintem illik megfogadni Micimackó gondolatát, miszerint ott keresd, ahol legutoljára keresnéd (mármint jelen esetben az okokat). :D Tudom, egyáltalán nem ilyen mókás az ügy, szerintem várj, hogy végül mi lesz ebből. Foglald el magad minél előbb valami mással. Lehet egy hét múlva a lábaid előtt fog esedezni, ki tudja. (Egyébként még valami családi tragédiára gondoltam, ne adj' isten, amit nem akar rögvest az orrodra kötni.)
14/25 A kérdező kommentje:
Hát ez nem mostani eset sajna, már fél éve ennek...és nem történt családi tragédia se, ez első hetekben nekem is megfordult a fejembe. Azért is próbálnám megérteni, h tovább bírjak lépni, de mind1, egyszer majd menni fog. Lehet akár hány okot leírnának, se találnám ki az ő verzióját, így vhol már meg is bántam, h kitettem ezt a kérdést.
2014. márc. 16. 23:24
15/25 anonim válasza:
Fél év után lassacskán már illik összekapnod magad, és nem ilyeneken morfondírozni. Azóta különben sehol semmi róla? Se FB, se közösségi portálok, mobilszám, semmi?
16/25 A kérdező kommentje:
Neten látok tőle mozgást, szóval él és virul, de felém semmi hír róla. Se kép, se hang.
2014. márc. 16. 23:36
17/25 anonim válasza:
Felejtsd el akkor! Egyszerűen lepattintott és angolosan távozott. Szerintem ne bolygasd, zárd le és kész. Okokat kutatni teljesen felesleges, okolni magad érte teljesen felesleges, leépítened magad lelkileg teljesen felesleges. Ő ezt már lezárta, innentől rajtad áll a dolog.
18/25 A kérdező kommentje:
Csak nehéz nem bolygatni. :(
2014. márc. 16. 23:47
19/25 anonim válasza:
jaj szegénykém, én megértem, hogy ezt nem lehet csak úgy lezárni.
Kell az embernek a szakítás maga, az megsegíti a dolgokat.
Persze "illene" tovább lépni, könnyen mondja ezt egy kívülálló, aki ilyet még nem élt meg.
Én meg még olyat nem éltem meg, hogy egy férfi tisztességesen szakított volna, és emiatt volt mindig nehezebb is a dolgokat feldolgozni. Bár ennyire durva dolog nem történt velem, de hasonló már igen, eltünedezés, ilyesmi, csak valahogy lassúbb folyamatban, és utólag sikerült szerencsére megbeszélni, ami sokat segített.
De ez nagyon durva ez a szó nélküli elpucolás.
Nem tudom, hogy lehetne feldolgozni, próbálj valami búcsút kitalálni, ami valami szertartás vagy ilyesmi, az talán segíthet.
Sok sikert!
20/25 anonim válasza:
Nehéz persze, mert mindent, amit látsz magad körül, rá emlékeztet. Egy bögre, egy értékes íróeszköz, egy parfüm, de akár egy szimpla izzó is a lámpában, amit ő cserélt ki, bármi. Jól tudom, milyen az, amikor tárgyakat, zenéket, filmeket, jeleneteket stb. társítasz a nagy Ő-höz. Ezektől mielőbb meg kéne szabadulni, meg mindentől, képektől is, ajándékoktól is, levelektől is, tényleg mindentől. Így a büdös életben nem fogod lezárni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!