Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik a lányomnak (16.5 éves! ), egy 40 éves felnőtt férfiban? Hiába tiltjuk, attól még együtt vannak. Nem ellenőrizhetjük a nap 24 órájában.
Az a ciki,hogy mi mutattuk be őket egymásnak,még 2 éve. Nem gondoltuk,hogy egymásba szeretnek. Főleg,hogy előtte nem volt még barátja.
De a férfi is szereti. Mit gondoltok?
a #2 reszben eggyetertek, talalkozol a 40 evessel, elmagyarazod hogy fol is ut, le is ut
ha nem ert magyarul, akkor johet a veres
a lanyodat nem ellenorizheted 24/7, de lehetsz nagyon szigoru szulo, miutan raorditasz parszor
Engem inkább az érdekelne, hogy a 40 éves pasi mit lát a lányban...??
Mert egy fiatal dugható puncin kívül már bocsánat, de gyanítom semmi nincs a lányodban, ami őt boldoggá teheti.
Nehéz kérdés. Van egy barátnőm, aki 18 évesen jött össze egy 42 éves pasival és már 3 éve együtt vannak és teljesen boldogok. Őket nem lenne szívem szétbarmolni, mert jól megvannak, és minek vegyem el a boldogságukat? A fickó vigyáz rá, tényleg teljesen jól elvannak.
De tény, hogy én nem az anyja vagyok...
A fickóval tutira elbeszélgetnék, hogy wtf és mit akar mégis?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!