Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mi tetszik a lányomnak (16.5 éves! ), egy 40 éves felnőtt férfiban? Hiába tiltjuk, attól még együtt vannak. Nem ellenőrizhetjük a nap 24 órájában.
Kedves kérdező!
Megértem az aggodalmadat teljesen, de... Én is mindig az idősebb pasikra buktam. 15-18 éves koromig nem is volt önbizalmam bárkinél kezdeményezni, de aztán jött minden magától. A barátom és köztem 17 év van, én most 21 vagyok, ő 38. Soha nem éreztem magam még ilyen jól egy pasival sem. Az előző barátom 5 évvel volt idősebb tőlem és teljesen irreális, komolytalan, gyerekes volt. Szerintem beszélj a lányoddal, te ismered a legjobban és ne erőszakosan, hanem szépen közelíts hozzá. Nekem a szüleim még nem tudnak a kapcsolatomról, még nem készültem fel arra, hogy elmondjam nekik, de elfogom. A tiltással nem sokat lehet elérni, de a beszélgetéssel annál inkább. Külön beszélj a lányoddal, aztán meg akár hívd el a férfit ebédre, vagy egy kávéra. Adj nekik esélyt. Tudom, hogy abszurd, de gondolj bele, hogy mit éreznél te. Lehet, hogy nem fog sokáig tartani és majd átmegy rajta, de mindenképp beszélgessetek. 21/n.
Mi tetszik?? szerintem magadtól is el tudod képzelni, mi minden tetszhet benne neki... Magabiztossága, kisugárzása, olyan bánásmód, amit a korabeli gyerekektől nem kap, sok tapasztalat, jó az ágyban, elhalmozás ajándékokkal, "menő" dolog, apakomplexus, szeretetéhség, a pasi a tenyerén hordozza a friss húst... nyilván rengeteg dolog.
ettől még sz@r, de nem ez volt a kérdés. csak hát minek a kérdés? lehet tudni a választ...
egy iskolaban gondnok.tehát nem keresi halálra magát, de igen, van lakása,kocsija,jövedelme.
meg elég izmos,még jól mutat a kis szerelős ruhajaban is... de akkor se egy 16 évesnek kéne,hogy tetszen!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!