Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találhatok ilyen lányt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok ilyen lányt? Mindent megadnék érte!

Figyelt kérdés

-nem volt még barátja

-így még nem is csókólózott, szexelt

-intelligens, okos

-szép, csinos (karcsú testalkatú, szép, kedves arcú)

2014. febr. 23. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 51/64 anonim ***** válasza:

48-as vagyok.

figyelj változott a világ.

én olyan lányt kerestem a társkeresőn, aki bájos és romlatlan (azért csókolózhatott és pettingelhetett is, de max. 1-2 fiú lett volna számomra okés vagy ha szűz).

Ezzel szemben a legtöbb bájos nő 5-6 fiú átlagos tudott felmutatni.

Általában a következő kategóriák voltak:

5% szűz, 30% 2-3 fiú, 50% 5-6 fiú, 10% 8-10 fiú, 5% 10-50 fiú

eleinte csak az első kategóriát kerestem, aztán ejtettem az igényeimből, majd már az 5-6 férfival lefeküdt lányok is bent maradtak a rostán

ez van tesó, a feminizmus + fogamzásgátlás + laza erkölcsök ellen nem lehet hadakozni

itt a kérdés már a boldogságod, nem szabad irreális igényeket támasztani

2014. febr. 23. 22:52
 52/64 A kérdező kommentje:

Hmmm, most elszomorodtam.

Köszönöm szépen, hogy leírtad a tapasztalatod!

El kell gondolkodnom...

2014. febr. 23. 22:54
 53/64 anonim ***** válasza:
Nem megsérteni akarlak, de elég fars gondolkodásmódod van. Egyik kritériumoddal ütöd a másikat...
2014. febr. 23. 23:30
 54/64 A kérdező kommentje:
Például?
2014. febr. 23. 23:32
 55/64 anonim ***** válasza:

Hát egyszerűbb, ha beletörődsz, hogy nem találsz ilyet. 20 év körül, ha valakire igazak ezek a tulajdonságok, akkor ott fejben nincs valami rendben, pl asszexuális, szociális fóbia. Gondolnád hogy egy lelkileg sérült lány milyen aranyos, de tapasztalatból mondom, hogy nagyon kicsi az esélye, hogy jól fogod vele érezni magad vagy megváltozik.

Veszítsd el te is a szüzességed egy randa lánnyal, és úgy könnyebben el tudod fogadni, hogy a lányok is szexelhetnek .

Vagy ismerkedj keresztény lányokkal (komolyan), némelyikük meglepően okos és szép.

És utolsó lehetőségnek mindig ott van, hogy tájföldről simán rendelhetsz ilyen lányt. Úgyis írtad hogy bármit megadnál, szal vágj bele! Ha mégsem tetszik visszacserélik úgyis!

2014. febr. 23. 23:36
 56/64 A kérdező kommentje:

De én tudnék és nem akarnék szexelni csak úgy egy lánnyal, hogy utána el tudjam fogadni ezt a lányokban. A lelki ismeretem miatt...

Hát én nem tudom, a keresztény lányokban én csalódtam, többnyire csak álszentek.

2014. febr. 23. 23:43
 57/64 A kérdező kommentje:
*De én NEM tudnék
2014. febr. 23. 23:43
 58/64 anonim ***** válasza:

Sweet Insanitynek igaza van.

Nem lehet attól rosszabbnak vagy kevesebbnek titulálni egy nőt mert csókolozott már/nem szűz már 20(!!!) évesen!

Mifajta gondolkodásmód ez?

2014. febr. 24. 01:55
 59/64 anonim ***** válasza:

nem létezik olyan aki gyönyörű és intelligens is, hogy ne lett volna vmilyen kapcsolatban fiúval. magamon is tapasztalom hogy hiába vagyok extra félénk meg kicsit antiszociális, így is voltak mindig udvarlóim, akiknek vagy beadtam a derekam vagy nem. ez minden lánynál így van, még a csúnyáknál is. ha ilyen lányt keresel akkor csak vmi nagyon elvakult feminista vagy szektás lehet, aki távol tartja magát a férfinemtől.. vagy ómódi keresztény. DE akkor is miért pont veled állna össze, ha eddig senkivel? ehhez neked is extra dolgokat kell felmutatnod, tudod-e? tudod, hogy az ilyen lányok minimum a tökéletes fiúra várnak?(ha várnak)

szóval felejtsd el az egyoldalúan felépített elvárásaid, mert így téged sem fog elfogadni soha senki, semmilyen apró kis bibiddel sem, ha tőled is ezt látják.

L

2014. febr. 24. 11:05
 60/64 A kérdező kommentje:

Kedves #58as!

Olvasd el kérlek a #36os és #39es válaszomat, aztán gondold át a hozzászólásod és oszd meg velem, hogy mire jutottál. :)

Segítek: "sőt mi több, nem is vetem meg azt, aki másképp csinálja. Én csak szeretnék egy olyan lányt társamul, aki olyan, mint én. Nem akarok egyedül lenni. Ennyi."

Kedves #59es!

Neked is ajánlom figyelmedbe a #36os válaszomat.

Neked is segítek: "Ha ilyenek az elvárásaim, nem logikus, hogy nyilván tisztában vagyok azzal, hogyha egy ilyen lányt szeretnék, akkor nekem is kell nyújtanom valamit és nem keveset? Szerintetek hülye vagyok? Nem, nem vagyok hülye, tudom, hogy ugyanennyit, vagy inkább többet kell adnom."

De én ilyen vagyok, mint amilyen lányt szeretnék és nem vagyok szektás, stb ember. Akkor nem lehet, hogy valahol van egy ilyen ember lányban is?

2014. febr. 24. 20:06
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!