Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok ilyen lányt? Mindent megadnék érte!
-nem volt még barátja
-így még nem is csókólózott, szexelt
-intelligens, okos
-szép, csinos (karcsú testalkatú, szép, kedves arcú)
Pain for Pleasure, értem. És ő hány éves? Vallásos? Vagy csak önmagáért ilyen, mert ezt véli jónak?
#24, én sem hiszek az internetes ismerkedésben és 3-4 évvel idősebb vagyok.
Kedves Kérdező!
Abból gondolom, hogy kicsiny hazánkban viszonylag kevés a muzulmán nő. Ennél is kevesebb a huszonéves szűz lány.
Tehát nem hiszem, hogy egy nyolcadfokú differenciál egyenletet kell használni annak érdekében, hogy kiszámold az esélyed kb 0. Arra, pedig, hogy nem csókolózott, még ennél is kevesebb. Sok intelligens, csinos, kulturált, helyes értékrenddel rendelkező nőt ismerek, egyikre sem illenek a kritériumaid. Erre alapozom
Urahara Kisuke, oh, értem! Azt hittem, rosszindulattal leminősítettél engem és azért adtál 0% esélyt nekem. Úgyhogy elnézést kérek a rossz feltételezésért.
Sajnos igazad van...
De, ha Pain for Pleasure által ismert lány valóban ilyen, akkor csak van egy kis esélyem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!