Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Hol találhatok ilyen lányt?...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Hol találhatok ilyen lányt? Mindent megadnék érte!

Figyelt kérdés

-nem volt még barátja

-így még nem is csókólózott, szexelt

-intelligens, okos

-szép, csinos (karcsú testalkatú, szép, kedves arcú)

2014. febr. 23. 21:14
1 2 3 4 5 6 7
 21/64 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem bulizik, nem iszik, nem cigizik, nem szokott pasizni, bár sok fiú megfordul utána. Zárkózott és csendes típus, önbizalma nincs, nem bízik meg az emberekben és pont ezért nem volt még kapcsolata.
2014. febr. 23. 21:42
 22/64 A kérdező kommentje:
Pain for Pleasure, de biztos vagy benne, hogy ő ilyen? Nem csak ez látszik kívülről? És csinos, szép is?
2014. febr. 23. 21:44
 23/64 Pain for Pleasure ***** válasza:
Igen, biztos, jól ismerem. Magát nem látja szépnek és nem is érti miért akar több fiú is tőle bármit is.
2014. febr. 23. 21:46
 24/64 anonim válasza:
én pont ilyen vagyok, de nem nagyon hiszek az internetes ismerkedésben. 16/l
2014. febr. 23. 21:46
 25/64 A kérdező kommentje:

Pain for Pleasure, értem. És ő hány éves? Vallásos? Vagy csak önmagáért ilyen, mert ezt véli jónak?

#24, én sem hiszek az internetes ismerkedésben és 3-4 évvel idősebb vagyok.

2014. febr. 23. 21:48
 26/64 anonim ***** válasza:

Kedves Kérdező!

Abból gondolom, hogy kicsiny hazánkban viszonylag kevés a muzulmán nő. Ennél is kevesebb a huszonéves szűz lány.

Tehát nem hiszem, hogy egy nyolcadfokú differenciál egyenletet kell használni annak érdekében, hogy kiszámold az esélyed kb 0. Arra, pedig, hogy nem csókolózott, még ennél is kevesebb. Sok intelligens, csinos, kulturált, helyes értékrenddel rendelkező nőt ismerek, egyikre sem illenek a kritériumaid. Erre alapozom

2014. febr. 23. 21:48
 27/64 Pain for Pleasure ***** válasza:
Nem vallásos, csak nem talált megfelelő srácot. Már elmúlt 20 éves.
2014. febr. 23. 21:50
 28/64 A kérdező kommentje:

Urahara Kisuke, oh, értem! Azt hittem, rosszindulattal leminősítettél engem és azért adtál 0% esélyt nekem. Úgyhogy elnézést kérek a rossz feltételezésért.

Sajnos igazad van...

De, ha Pain for Pleasure által ismert lány valóban ilyen, akkor csak van egy kis esélyem...

2014. febr. 23. 21:51
 29/64 anonim ***** válasza:
kb 0, az nem nulla. Most már érdekelne, hogy mire föl ezek az elvárások
2014. febr. 23. 21:52
 30/64 A kérdező kommentje:
De miért érdekel, hogy miért vannak ezek az elvárásaim?
2014. febr. 23. 21:54
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!