Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hogyan szerezhetek vissza egy fiút, akiért bármit megadnék, és nem is olyan régen még ő is imádott engem?
sehogy. felmelegítve semmis em olyan.
szzával mászkálnaka szingli srácok ,az sme igaz, hogy éppen pont senki más nem jó.
ne cseszd ela barátságot nem ér annyit.
fiatal vagy még, nem kéne erőltetni.
idősebben azt mondanám, hogy le kell ülni beszélgetni és fejleszteni önmagatokat, de így ennyi idősen ez baromság. élj, tapasztalj.
Most vagy a legszebb korban, most kell kipróbálnod mindenféle jó dolgot, hobbit, fiatal vagy... ne kösd le magad.
Ha jól értem szakított veled teljesen váratlanul és nem is tudod, igazából miért. Ha a legjobb barátod, akkor mint barát, tartozik azzal, hogy teljesen őszinte hozzád.
Jól érzem, hogy nem az?
Akkor viszont, ha nincs őszinteség, bizalom sincs és az egésznek nincs értelme.
Találsz te nála jobbat, egyet ne csinálj, amit én csináltam hogy bezárkóztam, elvesztegettem azt a 4 évet az életemből, amikor a legszebb voltam, amikor élnem kellett volna a fiatalok életét és most úgy érzem, mindez kimaradt..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!