Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok ilyen lányt? Mindent megadnék érte!
Figyelt kérdés
-nem volt még barátja
-így még nem is csókólózott, szexelt
-intelligens, okos
-szép, csinos (karcsú testalkatú, szép, kedves arcú)
2014. febr. 23. 21:14
31/64 anonim válasza:
Mert ez egy kérdezős oldal, és gondoltam, hogy effektíve anonim módon megkérdezem
32/64 A kérdező kommentje:
Ja értem. De feleslegesen nincs energiám leírni. Most ez nem segítene rajtam, nem találnám meg azt a lányt, akit keresek, mert ide leírom.
2014. febr. 23. 22:02
33/64 anonim válasza:
Aha...mondjuk, hogy kezdem kapiskálni, de nem írom le a teóriámat, mert erősen rontanék az esélyeiden
34/64 A kérdező kommentje:
Tudom, azt gondolod, nem tudok semmi felmutatni és nem érdemlem meg ezt a lányt, akire vágyok... De most mondd meg, minek írjam le ide, vagy neked privát üzenetbe?
2014. febr. 23. 22:06
36/64 A kérdező kommentje:
Nem értem. Miért kell nektek tudni azt, hogy én ki vagyok?
Ha ilyenek az elvárásaim, nem logikus, hogy nyilván tisztában vagyok azzal, hogyha egy ilyen lányt szeretnék, akkor nekem is kell nyújtanom valamit és nem keveset? Szerintetek hülye vagyok? Nem, nem vagyok hülye, tudom, hogy ugyanennyit, vagy inkább többet kell adnom.
2014. febr. 23. 22:13
37/64 anonim válasza:
Ha te használtnak vagy értéktelenebbnek nyilvánítasz egy nőt azért, mert szeretkezett és/vagy csókolózott már, vagy volt már kapcsolata, akkor leginkább semmiféle nőt nem érdemelsz meg, még egy útszéli kis koszost sem. Gondold át a dolgot! :)
38/64 anonim válasza:
Nem érdekel, hogy ki vagy, az érdekel, hogy ezek a dogok miért ilyen fontosak számodra ennyi
39/64 A kérdező kommentje:
Sweet Insanity, mindenkinek más értékrendje van. Az én értékrenden, erkölcsi gondolkodásom szerint ez nem jó. De én nem akarom senkire sem ráerőltetni az én gondolkodásom, sőt mi több, nem is vetem meg azt, aki másképp csinálja. Én csak szeretnék egy olyan lányt társamul, aki olyan, mint én. Nem akarok egyedül lenni. Ennyi.
2014. febr. 23. 22:17
40/64 A kérdező kommentje:
Urahara Kisuke, mert ezeknek az elvárásoknak én is megfelelek, és a többi elvárásomnak is megfelelek, csak olyat várok el, aminek én is megfelelek. 50-50.
2014. febr. 23. 22:18
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!