Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Hol találhatok ilyen lányt? Mindent megadnék érte!
Figyelt kérdés
-nem volt még barátja
-így még nem is csókólózott, szexelt
-intelligens, okos
-szép, csinos (karcsú testalkatú, szép, kedves arcú)
2014. febr. 23. 21:14
11/64 Pain for Pleasure válasza:
Ismerek egy ilyen lányt, de már lecsúsztál róla.
12/64 A kérdező kommentje:
#11, "már lecsúsztál róla" már magánban foglalja azt, hogy már van barátja, azaz nem felelne meg nekem, azaz nem csúsztam le semmiről, maximum az ágyról.
2014. febr. 23. 21:29
13/64 A kérdező kommentje:
*magában
2014. febr. 23. 21:30
14/64 Pain for Pleasure válasza:
Nem, még nincs barátja, csak ismerkedik egy fiúval.
15/64 anonim válasza:
Miért? Te szűz vagy?
Egyébként a 0 felé közelítenek az esélyeid a siker tekintetében, ha engem kérdezel
16/64 A kérdező kommentje:
Ja értem. De akkor ez még nem jelenti azt, hogy lecsúsztam róla. Lehet, én szimpatikusabb lennék neki.
De ez lényegtelen, nem foglak megkérni, hogy mutass be neki.
2014. febr. 23. 21:33
17/64 A kérdező kommentje:
Urahara Kisuke, miből gondolod, hogy a 0 felé közelítenek az esélyeim? Oo Hallgatlak!
2014. febr. 23. 21:33
18/64 Pain for Pleasure válasza:
Nem is volt szándékomban bemutatni neked, csak érzékeltetni akartam, hogy vannak még ilyen lányok, még ha kevés is.
19/64 A kérdező kommentje:
Thank you, Pain for Pleasure!
Tudsz még róla mesélni egy-két apróságot? Bulizik, iszik, pasizik? Vagy kulturált lány és normális értékrendszere van?
2014. febr. 23. 21:38
20/64 anonim válasza:
Kolostorban, zárdában minden bizonnyal akad, akár még 30-as, 40-es is.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!