Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet, ha barátod nem válaszol lépten-nyomon a facebook-on?
Nincs 3 hónapja, hogy megismerkedtünk, de úgy érzem, nagyon egymásra találtunk, legalábbis részemről Amit lehetett elmondtam a múltamról, többek közt azt is, hogy nem birom elviselni, ha írok valahol, pl. a facebook-on a másiknak, és az egy szóval sem reagál rá. Erre már többször is megcsinálta, még azután is rögtön, amikor tettem rá megjegyzést. Én ilyenkor úgy érzem, hogy le vagyok sz.rva, vagyis semmit nem jelentek neki. Ő viszont azt mondja, hogy kötelezettségek nélküli kapcsolatot akar, elég volt a felesége mellett 26 évig. Inkább szakított velem, mint erre később odafigyeljen.
Mit jelenthet ez?
Ügyvédnőm javaslatára nem fekszik mellettem senki, bármennyire is szerettük volna. :(
ez kész. Hülyébb vagy, mint a második hozzászólásban tippeltem.
Nem fekhet melléd, de a neten a nyakára jársz... pedig a melléd fekvésnek nincs tanúja, nincs nyoma, a fb-nak annál több.
ha annyira nem tudhatná a lányod, akkor nem csak aludni nem járhatna hozzád. De mint kiderült, volt már nálad, ha nem is éjjel.
annyira buta vagy... sajnállak. Miért nem éled az életed? Alányod, a fb, az ügyvéded diktál...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!