Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Mit jelenthet, ha barátod nem...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit jelenthet, ha barátod nem válaszol lépten-nyomon a facebook-on?

Figyelt kérdés

Nincs 3 hónapja, hogy megismerkedtünk, de úgy érzem, nagyon egymásra találtunk, legalábbis részemről Amit lehetett elmondtam a múltamról, többek közt azt is, hogy nem birom elviselni, ha írok valahol, pl. a facebook-on a másiknak, és az egy szóval sem reagál rá. Erre már többször is megcsinálta, még azután is rögtön, amikor tettem rá megjegyzést. Én ilyenkor úgy érzem, hogy le vagyok sz.rva, vagyis semmit nem jelentek neki. Ő viszont azt mondja, hogy kötelezettségek nélküli kapcsolatot akar, elég volt a felesége mellett 26 évig. Inkább szakított velem, mint erre később odafigyeljen.

Mit jelenthet ez?

2014. febr. 16. 10:08
1 2 3
 21/30 A kérdező kommentje:
És mi lenne veletek, a felvállalnátok az ismerőseitek előtt, ezeket a mondatokat, amiket itt név nélkül írkáltok???
2014. febr. 16. 11:19
 22/30 anonim ***** válasza:
:D kislany, en felvallalom. Es nem esek ketsegbe, ha a ferjem nem ir azonnal a facebookon. Sot, kepzeld, kb haromnegyed eve nem irt privat uzenetet. Ja mert itt fekszik mellettem az agyban, tudod, a valosagban! Neked is ez kellene, a valo elet!
2014. febr. 16. 11:23
 23/30 A kérdező kommentje:
Nagylány! Fingod nincs az én életemről. Ügyvédnőm javaslatára nem fekszik mellettem senki, bármennyire is szerettük volna. :(
2014. febr. 16. 11:29
 24/30 anonim ***** válasza:

Ügyvédnőm javaslatára nem fekszik mellettem senki, bármennyire is szerettük volna. :(

ez kész. Hülyébb vagy, mint a második hozzászólásban tippeltem.

Nem fekhet melléd, de a neten a nyakára jársz... pedig a melléd fekvésnek nincs tanúja, nincs nyoma, a fb-nak annál több.

2014. febr. 16. 11:32
 25/30 anonim ***** válasza:
Akkor szenvedj tovabb a facebookon, en megyek elni a valodi eletet. Tovabbi kellems vasarnapot ;)
2014. febr. 16. 11:32
 26/30 A kérdező kommentje:
Hülye vagy??? Ha mellettem fekszik valaki, azt rögtön tudja a lányom, amikor az interneten írok, azt meg csak az látja, akinek írom!!!!!!!!!!!!!
2014. febr. 16. 11:38
 27/30 anonim ***** válasza:
Neked a lanyod szabja meg, hogy mit csinalhatsz? :) oszinten sajnallak!!!!
2014. febr. 16. 11:39
 28/30 WheneverYouWant ***** válasza:
Azt hogy ne ragadj rá teljesen a férfiakra... egy kapcsolatban hagyj neki szabad teret... ROHADJON MEG A FACEBOOK!
2014. febr. 16. 11:41
 29/30 anonim ***** válasza:

ha annyira nem tudhatná a lányod, akkor nem csak aludni nem járhatna hozzád. De mint kiderült, volt már nálad, ha nem is éjjel.

annyira buta vagy... sajnállak. Miért nem éled az életed? Alányod, a fb, az ügyvéded diktál...

2014. febr. 16. 11:59
 30/30 anonim ***** válasza:
Megkaptam a privit, de annyira zavaros, hogy nem tudom hova tenni, bocs. Nem ertem, miert kene neked allni azt az osszeget, ha a votl ferjed megtudja a parkapcsolatot.
2014. febr. 16. 12:11
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!