4 éve élünk együtt párommal. Van két gyönyörű gyermekünk. Nem nagyon érdeklem már őt, csak testileg. Észre vettem hogy az összes volt barátnőjét megkereste a facebook-on. Nem tudom hogy mire jó ez neki?
" Beszéltem már neki erről de ő sajnos nem az a fajta akivel lehet ilyenekről beszélni. "
Ne haragudj, de én ezt sosem értettem. Adott egy tapló, akiről tudod, hogy az, te mégis szülsz neki két gyereket, most pedig hirtelen eszedbe jut, hogy ez így nem jó? Vagy mi? Magyarázza már ezt el nekem valaki. Én és a férjem között már az első pillanattól kezdve megvolt a kölcsönös tisztelet, az egyenjogúság, a kommunikáció, minden, és nem ért meglepetés, hogy ennyi év után is tartjuk ezt a színvonalat. Te összejöttél egy -gondolom- jól kinéző pasival, aki alapjáraton egy tapló, te meg abban reménykedtél, hogy megváltozik. Írhatod, hogy ezelőtt ilyen meg olyan volt, de nem veszem be. Ez nem normális.
6 Most nagyon a szívemből szóltál.
Mit tudsz szeretni egy ilyen bunkóban? Gyakorlatilag k-nak használ és meg is aláz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!