Öt éve élünk együtt van egy gyönyörű fiunk. Szerelmes vagyok a páromba és ki is mutatom, de visszafelé nem jön semmi csak nagyon ritkán. Azt mondja ő nem tudja kimutatni, mert igy nőtt fel. Tele vagyok bizonytalansággal Hogy kezeljem?
Régen,is igy volt,nem?
Mindha én irtam volna,az utolsó mondaton kívül.
Fogadd el.Eddig is müködött köztetek,ugye!?
Lehet, hogy tényleg nem tudja olyan jól kimutatni, mit érez; de ha már ennyi ideje együtt vagytok, ezt biztosan észrevetted rajta. :)
Szerintem próbálj odafigyelni az apró jelekre, kedvességekre, figyelmességekre. Azokból nagyon sok mindent le lehet vonni! :)
A férjeddel nincs semmi, ő ílyen. Ez benned van! benned lakik a bizonytalanság. Azt kell elűzni! Más mellett ugyan így éreznél.Keres svalamilyen elfoglatságot, ami sikerélményt ad, a csládon kívül. színjátszó kör, nagycsaládosok, ejtőernyőzés..bármit. Vissza fog hatni a kapcsolatodra!
Megnyugtatásul: Az emberek különbözőképpen szeretik kifejezni a zseretetüket:
-az egyik közös programokkal
-a másik segítséggel, támogatással,
-a harmadik ajándékokkal, vagy azzal hogy biztonságot nyújt
a negyedik közösen öltött idővel
-az ötödik szexxel, szeretgetéssel, gyengédséggel
-a hatodik szavakkal, versekkel, szerenáddal..
Egyik öt percenként megölel, a másik egyszer mondja egy életben, hoyg "szeretlek" de annak súlya van, mint a filmekben..
Te melyik vagy? És a féjed?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!