Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Öt éve élünk együtt van egy...

Öt éve élünk együtt van egy gyönyörű fiunk. Szerelmes vagyok a páromba és ki is mutatom, de visszafelé nem jön semmi csak nagyon ritkán. Azt mondja ő nem tudja kimutatni, mert igy nőtt fel. Tele vagyok bizonytalansággal Hogy kezeljem?

Figyelt kérdés
2010. febr. 10. 11:47
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

Mondani bármit lehet. De cselekedni kell.

Pl. ha segít neked a házi munkában, vagy figyelmes, akkor biztos szeret.

De ha csak dünnyög mindenért ami veled kapcsolatos, akkor gáz. Elzárkózik és leszrja hogy mi van veled akkor nem szeret.

2010. febr. 10. 14:35
 12/14 anonim ***** válasza:
Pont most olvastam a Csernustól a Férfit. Egy csomó pasi ilyen, de attól még szerethet. Biztos az apja is zárkózott volt ilyen téren.
2010. febr. 10. 16:24
 13/14 anonim ***** válasza:
100%

nálunk fordított a helyzet: a férjem állandóan nyal-fal, dícsér, simogat, csókolgat.

én meg....szégyellem nagyon, de nem tudom kimutatni felé ugyanezt! pedig nagyon-nagyon szeretem, de én is hideg családban nőttem fel, ahol nem volt szokás az egymáshoz való bújás, anyám szerint az csak "majomszeretet"...

de ennek ellenére tudja hogy bármikor, bármiben számíthat rám, és nagyon szeretem.

próbáltam már átölelni puszilgatni de valahogy nagyon viszolygok tőle. (mármint a mozdulatoktól) hiába, totál belémrögzült ez a rideg neveltetés.

2010. febr. 10. 19:37
 14/14 anonim ***** válasza:
No látod, az előttem író belülről látja a problémát és milyen igaz, amit leírt! Ha nem hirtelen lett ilyen a férjed, akkor valószínűleg ő is ebbe a típusba tartozik!
2010. febr. 11. 08:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!