Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak! Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet, ha barátod nem válaszol lépten-nyomon a
facebook-on?
Figyelt kérdés
Nincs 3 hónapja, hogy megismerkedtünk, de úgy érzem, nagyon egymásra találtunk, legalábbis részemről Amit lehetett elmondtam a múltamról, többek közt azt is, hogy nem birom elviselni, ha írok valahol, pl. a facebook-on a másiknak, és az egy szóval sem reagál rá. Erre már többször is megcsinálta, még azután is rögtön, amikor tettem rá megjegyzést. Én ilyenkor úgy érzem, hogy le vagyok sz.rva, vagyis semmit nem jelentek neki. Ő viszont azt mondja, hogy kötelezettségek nélküli kapcsolatot akar, elég volt a felesége mellett 26 évig. Inkább szakított velem, mint erre később odafigyeljen.
Azt jelenti, hogy rád unt. Az internetes kapcsolatok soha nem pótolhatják a személyes kapcsolatokat.
Ejtsd, és keress mást.
2014. febr. 16. 10:37
12/30 anonim válasza:
Ahelyett, hogy privátban szidnád az anyámat, inkább el kellene gondolkodnod, hogy a facebook mennyire fontos eleme egy párkapcsolatnak, vagy egyáltalán bármilyen emberi kapcsolatnak. Mert elég gáz, hogy valaki ez alapján érzi magát elhanyagoltnak. Ki nem nézném belőled, hogy egy édesanya vagy, a viselkedésed és a gondolkodásod alapján egy hisztis kamasznak gondoltalak volna.
2014. febr. 16. 10:44
13/30 A kérdező kommentje:
Volt amikor nem volt internet közelében, a telszámlája több mint 50e volt, ő is azon van, hogy ne sms-ben írkáljunk. A másik úgy ír, mint akinek nagyon fontos voltam, mint aki nagyon szeretett. Nem hiszem, hogy zaklattam, hisz az egész kapcsolatnak titokban kellett lenni, még a lányom sem tudja, egyéb okból. A facen nem lájkoltunk, nem írkáltunk egymás falára. Ideje meg bőven van, mert táppénzen van. Sokan nagy tévedésben vannak, nem mindenki úgy használja a facét, mint ahogy itt sokan gondolják. Ott azért meggondolja az ember, mit ír ki az üzenőfalára, én pl. semmi olyat. Itt viszont bármit lehet írni, a kutya nem tudja meg, hogy ki áll mögötte, vagyis itt nem vállalják fel az emberek.
2014. febr. 16. 10:46
14/30 anonim válasza:
Te azt honnan tudod neki hány olvasatlan üzenete van?
2014. febr. 16. 10:46
15/30 anonim válasza:
Az, hoyg a favebookn nem válaszol semmit...
Van ogy 3-4 napig fel sem lépünk pl. ...nem ott kommunikálunk
Inkább azzal kellett volna számot vetned, hogy tudod-e tolerálni,mogy ő kötelezettségek nélküli kapcsolatot akar.
Tehát ha épp nincs kedve hozzád, akkor nincs, és le fog szarni..ennyi..
Így megoldotta a problémát... Szakitott..
Nem serelmes beléd, nem akar komolyat, nem ért annyir neki az egész, hogy a te lelkedet ápolja..
Szerintem korrekt volt tőle, hogy elmondta neki mik az igényei... És amikor látta, hogy neked ez nem megy, akkor szakított..
2014. febr. 16. 10:48
16/30 A kérdező kommentje:
Mikor nálam volt, többször is belépett a facebookra, és annyit láttam, hogy 29 olvasatlan üzenete volt. Mondtam neki, akivel nem akar foglalkozni, az oké, hogy el sem olvassa, de a lánya, a testvére, barátja is közöttük volt. Komolyan vett, összeköltözésről beszélt, de van egy okom, ami miatt nem lehet.
2014. febr. 16. 10:53
17/30 A kérdező kommentje:
Ja, próbáltam úgy is, hogy mikor ő írt, nem válaszoltam, ahogyan Ő, viszont akkor se perc alatt oda lyukadt ki, hogy szakítsunk.
2014. febr. 16. 10:57
18/30 anonim válasza:
Egyszer azt mondod, idegesit, hogy nem reagal arra, amit neki irsz, aztan azt mondod, hogy nem szoktatok egymas falara irni. Na most akkor hogy is van?
2014. febr. 16. 10:59
19/30 A kérdező kommentje:
A facebook-on lehet az üzenőfalra írni, amit látnak az ismerősök, vagy idegenek is láthatnak, attól függ hogyan van beállítva. Amiket írtunk egymásnak, az privát, csak mi ketten látjuk. Üzenőfalra meggondolom mit teszek ki, csak zenét szoktam, vagy idézetet, azt is meggondolom milyet, ne vonjanak le következtetéseket. Ott nagyon óvatosnak kell lenni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!