Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit jelenthet, ha barátod nem válaszol lépten-nyomon a facebook-on?
Nincs 3 hónapja, hogy megismerkedtünk, de úgy érzem, nagyon egymásra találtunk, legalábbis részemről Amit lehetett elmondtam a múltamról, többek közt azt is, hogy nem birom elviselni, ha írok valahol, pl. a facebook-on a másiknak, és az egy szóval sem reagál rá. Erre már többször is megcsinálta, még azután is rögtön, amikor tettem rá megjegyzést. Én ilyenkor úgy érzem, hogy le vagyok sz.rva, vagyis semmit nem jelentek neki. Ő viszont azt mondja, hogy kötelezettségek nélküli kapcsolatot akar, elég volt a felesége mellett 26 évig. Inkább szakított velem, mint erre később odafigyeljen.
Mit jelenthet ez?
Eszed annyi, mint a madarpok uruleke....
Mi lenne veled, ha egy nap megszunne a facebook?
Nem arról van szó, hogy be sem lép, hanem elolvassa és úgy nem reagál. Amúgy aktív, mert lájkolgat, mással beszélget,... Viszont a kapcsolatunk elején mikor beszélgettünk, a fiamék jöttek, én meg gyorsan kiléptem, pár perc múlva már rám csörgött, hová tűntem.
A másik láttam 29 olvasatlan üzenete volt, többek között a leánya is akire többször panaszkodott, hogy nem érdeklődik utána. Miért is? Mikor azt látja a lánya, hogy fent van az apja, miközben a levelét el sem olvassa.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!