Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit tegyek, ha más után vágyódom (nincs konkrét személy), de van párom 2 éve 3 hónapja?
Figyelt kérdés
Szóval a történet az, hogy valamiért mintha most nem lobogna annyira a tűz...és én azután vágyódom, hogy nőnek tekintsenek. A párom is gyakran meglep, mindent megtesz értünk, de amikor kiborul akkor nagyon tiszteletlen velem és ez nagyon fáj. Kétségbe vagyok esve, ha belegondolok, hogy egyszer a felesége leszek és akárhányszor összekapunk, akkor ilyen csúnyán fog velem beszélni. Én ezt nem akarom. A másik problémám az, hogy ő 22 éves, én 18, és én érzem, hogy még nem próbáltam ki mindent ahhoz, hogy életem végéig vele legyek együtt. Hajt a kíváncsiság és ismerkedni akarok. Szeretem őt, de most nagyon mélyen vagyok...mert ő az egész életét feltette rám. Igazából nagyon sok minden összeköt minket. De most mégis azt érzem, hogy egy gödörben vagyok. Nem tudom, hogy mit érzek, mit akarok...és nem tudom mit tegyek. :(2014. febr. 15. 19:11
11/12 anonim válasza:
Kérdező: 8-as vagyok. Épp ezt írtam. Kapaszkodsz a megszokottba, még akkor is ha érzed, hogy ez nem jó. S nem ebben a pillanatban lett rossz. Nem épp ma. Azt írtad már korábban is így éreztél. Nem biztatlak szakításra, de a legutóbbi válaszod ellentmond a józan észnek, s annak amit eredetileg leírtál.
12/12 anonim válasza:
Ha másra vágysz, nem szereted a párodat és ennyi. Így nincs értelme vele lenned.
Keress másikat. Talán a párod is talál magának olyan csajt aki tényleg szereti. Bár ha bunkó amikor összevesztek nem biztos....mert akkor mással is ilyen lesz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!