Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Mit tegyek, ha más után vágyódom (nincs konkrét személy), de van párom 2 éve 3 hónapja?

Figyelt kérdés
Szóval a történet az, hogy valamiért mintha most nem lobogna annyira a tűz...és én azután vágyódom, hogy nőnek tekintsenek. A párom is gyakran meglep, mindent megtesz értünk, de amikor kiborul akkor nagyon tiszteletlen velem és ez nagyon fáj. Kétségbe vagyok esve, ha belegondolok, hogy egyszer a felesége leszek és akárhányszor összekapunk, akkor ilyen csúnyán fog velem beszélni. Én ezt nem akarom. A másik problémám az, hogy ő 22 éves, én 18, és én érzem, hogy még nem próbáltam ki mindent ahhoz, hogy életem végéig vele legyek együtt. Hajt a kíváncsiság és ismerkedni akarok. Szeretem őt, de most nagyon mélyen vagyok...mert ő az egész életét feltette rám. Igazából nagyon sok minden összeköt minket. De most mégis azt érzem, hogy egy gödörben vagyok. Nem tudom, hogy mit érzek, mit akarok...és nem tudom mit tegyek. :(

2014. febr. 15. 19:11
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
66%
Ismerem a fajtádat. Igazából az észérvek nem segítenek rajtad. Majd 40 éves korod körül fogsz gondolkodóba esni. Addig pedig ugyanazt fogod ismételni, egyik kapcsolatról a másikra.
2014. febr. 15. 19:16
 2/12 anonim ***** válasza:
akkor minek jöttél össze a pároddal?
2014. febr. 15. 19:21
 3/12 A kérdező kommentje:
Szerintem pedig érthető a problémám, mivel ő nekem az első kapcsolatom. Fogadok, hogy végig sem olvstad, amit írtam. Viszonyítás alapom nincs, így nem tudom, hogy életem végéig tudnék-e vele lenni, annak ellenére, hogy most szeretem. Csak az fáj, hogy csúnyán beszél velem, ha apróságokon kiborulunk.
2014. febr. 15. 19:21
 4/12 A kérdező kommentje:
1,5 éven keresztül semmi problémánk nem volt, senkivel sem voltam soha annyira boldog, mint VELE, ezért jöttem ösze vele!
2014. febr. 15. 19:23
 5/12 anonim ***** válasza:

Ja, szerintem is érthető a problémád, és szakítanod kell, nem tudom, mit kell ezen parádézni. Ide figyelj, nem szereted, csak 18 éves vagy, élni akarsz. Ez a te oldalad, másrészt ha valakit nem szeretünk, akkor miatta (is) kell szakítanunk, hogy Ő találhasson olyat, akinek Ő kell, nem csak elviseli, mert nincs jobb, mert kötődik hozzá, mert ez a megszokás! És meg emellett, ha nem lenne elég, úgy is meg fogod tenni, az előzőekből adódóan akkor ne vedd el egyikőtök idejét sem tovább. Amúgy is a saját boldogságodért vagy felelős, őt most meg fogod bántani, persze, ilyen ez a szakítás, de ezt el kell fogadni, Ő pedig azért felelős, hogy majd ha túltette magát rajtad, keressen egy hozzá jobban illő nőt.

Az első szakítás nehéz, de én azt gondolom, csak meg kell tanulnia az embernek szakítani, mert szerintem nagyon sok kapcsolatban az a baj, hogy az emberek maradnak, úgy, hogy tudják, nem akarnak ott lenni, mást akarnak, csak lusták, besz--rik, hazugok, és áltatják magukat.

2014. febr. 15. 19:38
 6/12 anonim ***** válasza:
Az meg a másik, hogy csak azt mondogatod, csúnyán beszél veled. Egy mukkot nem mondasz arról, hogy TE mit teszel ez ellen, próbálsz-e békíteni, ő próbál-e békíteni, kommunikáltok e a sérelmeitekről, vagy csak rinyálsz hogy jajj milyen rossz mikor veszekszik veled - de közben lehet, te vagy a hibás.
2014. febr. 15. 19:40
 7/12 A kérdező kommentje:
Mindig mindent megbeszélünk, ha konfliktus van. Amikor apróságon kapunk össze, akkor nem csak ő a hibás, de emberek vagyunk. Megígérte nekem múltkor, hogy nem fog velem csúnyán beszélni, és amikor szebb időszakok voltak, akkor tényleg minden leírhatatlanul jó volt. Aztán mikor összekapunk, akkor ugyanoda zuhanunk vissza. És azt érzem, hogy reménytelen... Ebben az a fájó, hogy tényleg közös jövőt tervezünk (ezt most nem ecsetelem), tehát együtt zenélünk. És emellett rengeteg közös dolgunk van. Egyszerűen abba a ténybe is borzalmas belegondolni, hogy vége ezeknek a közös dolgoknak... szóval vele érzem sokszor egésznek magam. De amikor úgy beszél velem, akkor valahogy csak menekülnék.
2014. febr. 15. 19:50
 8/12 anonim ***** válasza:

Kérdező: Maximálisan értem a problémádat, de rossz hírem van. Neked ez a kapcsolat véget ért. Azért kapaszkodsz bele, mert neked ez az első, de nem mered kimondani.

Az emberek változnak, a másik kedvéért is változnak, de másik emberen nem tudunk változtatni. Senki sem. A te barátod változott, s neked nem annyira jó már vele mint az elején. Beleszürkültetek ebbe. Gondolj bele 16 voltál amikor összejöttetek, ő meg 20. Csitri voltál, s egy "érett" magabiztos pasi megfogott. De elmúlt a varázs, mert már Nő vagy. Te is változtál, de nem egy felé.

S hogy érezd mennyire nem a levegőbe beszélek. Én együtt éltem (az első randitól mérve) 17 évet az akkori párommal. De az idő nem igazolt minket.... Nem azért mert bármelyikőnk megcsalta volna a másikat. Elfogyott és pont.

37F

2014. febr. 15. 19:53
 9/12 A kérdező kommentje:
Félek, hogy ez rossz döntés, és csak túl mélyen vagyok most. Félek, hogy nagy hibát követek el...
2014. febr. 15. 20:03
 10/12 anonim ***** válasza:
Persze persze, ha nem találsz jobb pasit, akkor ezt fogod érezni, ha meg találsz örülsz a fejednek. Minden esetben tény, hogy mást akarsz, fogd már föl! Persze most kapaszkodsz mindenbe, mert ő a fél életed... De nem másra kell alapoznod az életed, hanem saját magadra. Fent írtad, hogy te még mindenfélét ki akarsz próbálni, és ha nem is írnád, én akkor is ezt gondolnám. És szerintem ezt is kell tenni, és igen is csak félsz, hogy szakítanod kell.
2014. febr. 15. 20:05
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!