Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Az a bizonyos 3. személy és a szex? Tanácsot szeretnék kérni!
és tök idegen emberek véleményével mire mész?
Nem ismerjük se a barátod se a csajt.
De ha ennyire kíváncsi vagy öltözz be és kezdj el utána nyomozni. Jobbat nem tudok.
Mekkora marhaság ez ...
Légyszives legyél eszednél és NE MENJÉL BELE! 5 hónap az még akkor sem sok idő, ha naponta megy a szex, akár többször is :). Ha csak ennyi idő után a srác már megun téged, veszekszik akkor stikkes az nem te, hanem a hímed, de nagyon. És párod méghozzá nagyon azt mutatja, hogy belülről egy óvodás kölyök és nem egy igazi férfi, aki a te igazi kényeztetésedet keresi.
Nekem annyi dolog és fantázia van a palettámon heteroban, teljesen kizárva a 3-ast, az anált és a swinget is, hogy páromon, alig csak a tized részét, ha tudtam alkalmazni eddig. Annyi minden szépet, újat és érdekes fogást lehet a másikkal készíteni, hogy ha mindketten beleadtok mindent, akkor nem jut eszetekbe semmi torz :).
Ajánlom, hogy az ilyen srácokat kerüld el még min. 10-15 évig, mert csak neked okoz fájdalmat folyton ismételve a szitut, neki biztos nem ...
Én mindig azt mondom, függetlenül a problémától, hogyha valakivel kapcsolatban ilyen rossz megérzése van valakinek, akkor annak oka van mindig. Nem feltétlen az, hogy valóban megcsalna, de hogy nem stimmel a kapcsolatotok, az egész biztos...
Hacsak nem vagy nagyon szerelmes, szerintem jobban jársz, ha olyan férfit keresel, aki tisztelettel bánik veled.
22L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!