Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek lehet valakije mellettem, vagy inkább én vagyok az a bizonyos nem kívánatos személy?
A randikat automatikusan lemondja, ha én hozom fel, hogy találkozzunk. Ha ő akar találkozni, akkor persze felhív. A páro családja nagyon családcentrikus, amivel nincs is baj. A párom nekem azt mondta, hogy az apjával él. Legutóbbi talákánkkor is mondta, hogy XY-kor jön haza az apja. És már úgy nyúszott, hogy menjek már el. Megbeszéltünk egy 5. randit és itt is azt mondja, hogy most az apja Tatabányára ment 2 óra hosszára és addig menjek át, amíg nincs otthon. Na most ezt nem értem. Miért nem lehet utána is találkozni, ha az apja hazajött? Mint írtam a fiú családja nagyon családcentrikus, de az apjáról nem láttam fotókat, hogy a kislánya gyerekeivel lenne. A párom nővérének gyerekeiről beszélek. Most lehet, hogy van valakije, csak, aki miatt aggódik az nem is az apja, hanem egy másik barátnő? Esetleg élettárs?
Köszönöm a normális válaszokat!
Elég gázos a dolog. Én barátnőmet inkább anyum előtt "titkolnám". Apumnak büszkén mutatnám.
Szóóóval nem kizárt az élettárs. De ne vedd készpénznek amit leírok, hiszen nem tudhatom mi folyik itt igazából. :P
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!