Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Bizonyos lányok miért akarják ráerőltetni magukat egy férfira?
Mert találtak valakit akivel nekik jó, akit ők szeretnek, akire már régóta vártak, és nem akarják elveszíteni, és nem akarják elhinni , hogy ha a faszi neattán nem így gondolná.
De szerencsére nem mind ilyen.
1. köcc
2. DE VAN :D
Így van,ez a szerelem.A ráerőltetés kissé más fogalom.
Ha valaki szerelmes,egyértelmű,hogy annak örülne a legjobban,ha viszonozva lennének az érzései.
Erőltetés az, ha hívogatja, irkál neki, egyfolytában keresi, odamegy hozzá, zavarja, zaklatja, és mindenáron próbál minden percben vele lenni, az egyértelmű elutasítások ellenére is.
A legtöbb lány szerintem (itt legalábbis, meg ahogy én látom) maximum kicsípi magát valahogy, megpróbálja pár esetlen, zavarodott mondattal lenyűgözni a srácot - persze sikertelenül - aztán a szégyentől inkább elkullognak, és este telesírják a párnájukat az élménytől.
Ez még szerintem azért korántsem nevezhető erőltetésnek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!