Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Párkapcsolati problémák » Jártatok már úgy hogy facebook...

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Jártatok már úgy hogy facebookon egy régebben bejelölt személy pont akkor jelölt vissza amikor már sinen lettetek volna valakivel és mindent tönkretett?

Figyelt kérdés
2014. jan. 17. 22:04
1 2
 1/13 anonim ***** válasza:
Nem.
2014. jan. 17. 22:04
 2/13 anonim ***** válasza:
xD
2014. jan. 17. 22:05
 3/13 anonim ***** válasza:
nem. egy ismeretség nem is tenne tönkre semmit
2014. jan. 17. 22:05
 4/13 anonim ***** válasza:
Beavatnal kerlek? Meg a szituaciot sem tudom elkepzelni.
2014. jan. 17. 22:11
 5/13 A kérdező kommentje:

De igen. Mert amikor az ember ismerkedik valakivel komoly szándékkal akkor elég hülyén adja ki magát hogy "jelizz csoportos liba" hirtelen ismerősöm lesz és pont akkor jelöl be amikor ledőlök néhány órára aludni.. :( csak mert valamikor bejelöltem és most 1 év után kb eszébe jutott visszajelölni csak most már "Jelizz Ancskaahh" vagy hasonló néven és "szeximádok klubjával" meg hasonlókkal az adatlapján..

Egy totál beégés! :(

És egy érzékenyebb féltékenyebb embernek ennyi az isten se mossa le az emberről "ártatlan" és azóta szóba sem áll velem az illető remélem ez változik.. :(

Lehet azt hiszi minden hülye pi cs* t jelölgetek összevissza holott senkitől nem akarok semkit rajta kívül.. :( Oldalára ki is írt valami kétértelmű kétségbe esett dolgot.. :(

Szerencsére megtudtam hogyan lehet törölni az ilyen "vissza nem igazolt" meglepetéseket..

Az egy ismerkedő oldal volt de már egy éve hogy ott jártam kb.. :(

2014. jan. 17. 22:19
 6/13 anonim ***** válasza:
Azzal hogy visszaigazol mit tesz tönkre? Ez nekem is magas. Bár nem a facebook az életem az igaz.
2014. jan. 17. 22:20
 7/13 A kérdező kommentje:

De igen. Mert amikor az ember ismerkedik valakivel komoly szándékkal akkor elég hülyén adja ki magát hogy "jelizz csoportos liba" hirtelen ismerősöm lesz és pont akkor jelöl be amikor ledőlök néhány órára aludni.. :( csak mert valamikor bejelöltem és most 1 év után kb eszébe jutott visszajelölni csak most már "Jelizz Ancskaahh" vagy hasonló néven és "szeximádok klubjával" meg hasonlókkal az adatlapján..

Egy totál beégés! :(

És egy érzékenyebb féltékenyebb embernek ennyi az isten se mossa le az emberről "ártatlan" és azóta szóba sem áll velem az illető remélem ez változik.. :(

Lehet azt hiszi minden hülye pi cs* t jelölgetek összevissza holott senkitől nem akarok semkit rajta kívül.. :( Oldalára ki is írt valami kétértelmű kétségbe esett dolgot.. :(

Szerencsére megtudtam hogyan lehet törölni az ilyen "vissza nem igazolt" meglepetéseket..

Az egy ismerkedő oldal volt de már egy éve hogy ott jártam kb.. :(

2014. jan. 17. 22:20
 8/13 anonim ***** válasza:
Hát akkor meg azt mondom ezért kéne arra használni azt a darab kakit amire való. Nem játszani az agyát minden kis idiótának hogy neki 4000 "ismerőse" van. Meg az ötödik lájkbuzát lepippantom.
2014. jan. 17. 22:31
 9/13 anonim ***** válasza:
Tanulság: nem kell bejelölni mindenféle libákat. Azt jelöld be, akit ismersz. Ez egyébként adatvédelmi szempontból is előnyös.
2014. jan. 17. 22:32
 10/13 A kérdező kommentje:
Mindegy majd lesz ahogy lesz.. :(
2014. jan. 17. 22:40
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!