Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért hiszi azt anyukám hogy le akarok feküdni vele?
13 éves lány vagyok. Itt voltak egyszer nálunk a barátaim, többek közt a barátom is. Filmet néztünk és a barátom megölelt és így össze voltunk bújva amikor anyukám benyitott, bár én gyorsan fel is álltam és kiküldtem a szobámból... másnap beszélgettünk és kérdeztem hogy elmehetek-e majd a barátomhoz egyik nap.. ( pár km-re lakik tőlem ) és azt mondta hogy nem, mert nem akarja hogy 13 évesen szexeljek. Most akkor mi van????
Miért hiszi azt hogy szexelni akarok? Már pedig nagyon nem akarok.. és a barátom anyukája is azt hiszi hogy szexelni akarunk.. hát hol élnek ezek? Honnan veszik?
am nem akarunk lefeküdni egymással. nagyon rá ér ez még szerintem.
Uh! Azt hittem csak a kérdésből, hogy egy fú írta és azt hitte anyu, hogy fiacskája... na mind1
Beszélj vele a bizalomról. Kérdezd meg bízik-e benned és nyugtasd meg, hogy soha nem tennél olyat.
Hmm..Örülök,hogy végre nem egy olyan 13 éves ír,aki siránkozik hogy mit csináljon szexközben,vagy hogy terhes lehet-e..
Szóval szerintem,azért értette úgy Anyud,hogy valamit is akartok,mer felpattantál és kiküldted a szobából.Próbálj leülni vele mebeszélni,hogy fital vagy meg a srác is,ti nem akartok semmit se,ráértek ezzel.Szóval amit ide leírtál,ez mehet Anyudak is és a srác Anyujának is :) Minden szülő félti az ő kicsi gyerekét,hogy többé már nem olyan kisgyerek,ha lefekszik valakivel stb,stb.. Szóval azért jött ez ki rajtuk.
Sok sikert a besélgetéshez!És máskor ne pattanj fel ha a barátod átölel,mert félre értheti,hogy mit csináltatok.
18/L
Minden anyuka ilyen?
Az én anyám örökké azt kérdezi,hogy nem vagyok-e terhes.
Kifejezetten sovány vagyok,szeretnék is pár kilot hízni.
Találkozzatok úgy,hogy otthon vannak a szülők,de persze másik szobában,és akkor megnyugodnak,vagy mondd meg neki,hogy nem akartok szexelni.
14/L
Hát én már mondtam neki hogy nem fogok még szexelni mert nem is kicsit korai...
Egyébként még az lenne a kérdésem hogy és az miért van hogy nem akar elengedni egyedül busszal? azt mondja hogy el fognak rabolni a buszon azért nem enged.. de hát most istenem az 15-20 KM..
akkor most mi lenne a kérdés?
hol élnek? háhá Magyarországon
honnan veszik? nézz körül
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!