Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Miért nem engedi az anyukám?
Van egy fiú akivel 1 hónapot titokban jártam,mert tudom hogy anyukám nem engedné meg.Nem egy faluban élünk ezért mindig mentünk egymáshoz.És ez ma kiderült, mert a 2 legjobb barátnőm-nek hitt személy,elmondta anyukámnak az egészet.nem engedi mert szerinte még kicsi vagyok a szerelemhez és a járáshoz.eddig sok barátom volt már,egyikbe sem szolt bele.Csak ebbe az egybe akit én annyira szeretek,hogy meghalnék érte...de nem tudja felfogni.Én tudom hogy az a baja hogy a barátom fél cigány.De egyáltalán nem látszik rajta max. a bőrszinén de az is világos neki.Nem koszos,büdös.Szóval rendes....de nem azt mondtam hogy fogom tenni vele a fejem.csak engedje meg hogy vele legyek...de aztmondta 1 hónapig nem mehetek sehová.Szóval akkor 1 hónapig nem is találkozom vele....Aztmondta majd meglátja még mi lesz 1 hónap mulva,hogy fogok tanulni,stb....és most már vagy 4 órája sírok,csak a barátomra tudok gondolni,és arra hogy -hogy fogom kibírni nélküle mikor 6 napot alig bírok ki...csak sírni tudok,félek hogy elveszítem anyukám miatt a barátomat...azt meg nagyon nem szeretném,mert nagyon szeretem.
Koromot nem szeretném le írni ne haragudjatok.
ha nem írod le a korodat akkor lehetsz max 10 éves
az hogy félt egy (fél)cigótól (nem rasszizmus) de érthető, mert az, hogy ápolt és "rendes" még csak egy dolog.
légyszi monnd+ hány éves vagy
ha 18 vagy akkor nem kellene beleszólnia a dolgaidban.
ha 12 vagy akkor anyukádnak adok igazat.
és a pasi?
(amúgy előre is boldog szülinapot)
17 lesz.
Köszönöm(:
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!