Jogosan nem akar engedi anyukám?
Pár évvel ezelőtt egy helyi lovardába elkezdtem lovagoli. Nem nagyon jól oktattak ezért eljöttem onnan. Egy nyár kimaradt (közbe nyáron 2 lovastáborba lovagoltam) , aztán találtam egy helyett a közelbe ahova szeptember elején el is mentem. Jónak tűnt, az edző folyton bíztatott, hogy ha így haladok akkor a rajtengedélyre is hamarosan felkészít. Telt-múlt az idő, jártam szorgalmasan lovagolni. De az edző nem nagyon haladt az oktatásommal. 2 és fél éven keresztül jártam ide.
Aztán most is kimaradt vagy 2 hónap, mert sose tudunk egyeztetni, vagyis nekem jó lenne, de az edzőmnek nem.
Aztán az egyik ismerősömmel beszéltem aki abba a lovardába van ahol kezdtem, hogy új oktató van és, hogy szerinte érdemes lenne kipróbálni. Fel is írtam a telefonom számot mondván, hogy igaza van mert állapot, hogy nem haladok.
De az van, hogy anyukám nem nagyon akar vissza engedni mert mit fog mondani az edzőmnek (aki abba a lovardába van ahova átmentem), meg, hogy ha már eljöttem arról a helyről akkor minek megyek vissza , meg milyen már , hogy eljöttem és vissza megyek.
Szerintetek?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!